Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két haver smárol az tuti azt jelenti hogy homik?
Egyszerűen csak rohattul magányos vagyok, és a legjobb haverom is. Elhagyott a barátnőm, a szüleim válnak, a bátyám elköltözött, a haveromnak se jobb mert meghalt az anyja az apja meg alkoholista. Multkor mikor nála voltam dumálunk ezekről én meg totál elérzékenyültem, és ő meg átölelt aztán egyszer csak megcsókolt. És nagyon jól esett. Percekig tartott. És jó volt érezni hogy valakinek végre fontos vagyok, de aztán ellöktem magamtól mer ez nem helyes, azóta nem is beszéltünk és még nyomorultabbul érzem magam mint eddig, Szerintetek mit csináljak?
17/F
"Mert ez nem helyes."
Miert ne lenne az? Ne nyomd el az erzeseidet,vagyaidat csak azert mert nehany maradi,homofob ember szerint ez problema. Az a szegyen ha valaki buta,nem pedig az,ha a sajat nemedhez vonzodsz.
Hohogy is!
Lehet, hogy biszexuálisak.
Vagy pánszexuálisak.
Vagy Brezsnyev fanatikus rajongói.
Vagy ezek tetszőleges kombinációja.
... vagy egyszerűen csak hülyeségből kipróbálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!