Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy akit szerete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy akit szeretek nem szeret, és van aki szeret de én őt nemszeretem?

Figyelt kérdés

Ezt annyira nem értem, eddig akiket legjobban szerettem a barátaim közül, ők nem szerettek úgy belém, nem voltak szerelmesek vagy mást szerettek és csak felejtésre kellettem, de aki viszont nagyonis szeretett őt meg én nem szerettem úgy:(

Bennem van a hiba? Lesz egyáltalán így tartós kapcsolatom?:(

2016. márc. 23. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Udv a klubban...
2016. márc. 23. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm hát, érdekes az élet..
2016. márc. 23. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet :). Nekem is hasonlóban volt részem, nem vagy egyedül. sőt nem is csak páran vagyunk ezzel így. A remény még mindig él ;), 1-szer mindenki talál valakit aki szeretni tudja :).
2016. márc. 23. 21:31
 4/5 Scav ***** válasza:
55%
Meg sokan hajlamosak vagyunk túlértékelni magunkat és jobbat keresünk, mint amilyenek mi magunk vagyunk. A másik véglet meg amikor valakinek nincs önbizalma és alulértékeli magát. Másrészt mindig az kell, ami elérhetetlen. Idióta egy agyunk van, az biztos. :D
2016. márc. 24. 09:29
 5/5 anonim válasza:
51%

Nem teljesen témába vág, de elmesélem az én sztorimat:

fiatal voltam, bátyám haverjába voltam "szerelmes"...nagyjából 10-14 éves korom között álmodoztam róla. Na, 14 évesen összekeveredtünk...semmi extra, smaci meg ilyenek. Neki akkor született egy nem tervezett babája, otthon sem mentek jól a dolgaik... (ekkor 19-20 éves volt). Persze, ahogy várható volt, lebuktunk...szétmentünk...ezután én álmodoztam róla tovább, de mivel ő nem keresett, úgy gondoltam, soha nem lesz már ebből semmi...2 hosszú kapcsolatom lett ezután, az utolsó szinte szörnyű volt a vége felé...közel 12 évig nem beszéltünk, amikor egyszer csak írt nekem...hát, gondolhatod, az ütő megállt bennem, hiszen úgy tudtam (bátyámtól, sógornőmtől)hogy utál, amiért bekavartam a kapcsolatába akkor. Na, elkezdtünk levelezni...kiderült, hogy nem utál, sőt...neki meg bátyám és sógornőm azt mondta, hogy én utálom, mert a gyerekével és gyerekének anyjával van, mert megbántott mert én úgy gondolom, hogy kihasznált, stb...azért nem keresett, mert égett a feje...rengeteget beszélgettünk, mindent megtudtunk egymásról, mi történt az elmúlt 12 évben. Szakítottam akkori párommal és találkoztunk. Ennek lassan 2 és fél éve. Azóta vettünk egy házat és várjuk első babánkat. :)

amit rád lehet vonatkoztatni belőle az az, hogy ha másoktól hallod azt, hogy ő nem szeret úgy, az nem biztos hogy igaz...beszélj vele, ha eddig nem tetted meg...lehetnek még csodák! :)

2016. márc. 31. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!