Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A l p a c a kérdése:
Szerintetek írjak az exemnek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Kb fél éve szakítottunk. Ő kezdeményezte a szakítást. Írjak neki vagy inkább hagyjam a fenébe? Szerettem őt és nehéz volt túltennem magam rajta. A szakításunk óta nem beszéltünk. Vajon hogy fogadná? Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?2016. márc. 21. 23:33
11/13 anonim válasza:
Mi a banatnak? Ex az ex, volt, hiba volt, le kell zarni. Legyen mar benned meltosag.
12/13 anonim válasza:
Szerintem írj neki, ez csak egy szép gesztus és kész, ha vannak ilyen kölcsönös gesztusok akkor sokkal könnyebb túltenni magad és még ki is békülhettek. Én élő példa vagyok erre, az exemmel ma már jó barátok vagyunk mert voltak ilyen apró gesztusok. Nekem is az hozta meg a nyugalmat hogy kibékültem vele. Sokkal könnyebb valakit úgy elengedni(értem itt "kiszeretni" belőle) ha jóban vagytok.
13/13 anonim válasza:
Az én exem megcsalt, de attól még írtam neki.
Nem kell semmi extra, boldog szülinapot, szmájli, kész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!