Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A l p a c a kérdése:
Szerintetek írjak az exemnek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Kb fél éve szakítottunk. Ő kezdeményezte a szakítást. Írjak neki vagy inkább hagyjam a fenébe? Szerettem őt és nehéz volt túltennem magam rajta. A szakításunk óta nem beszéltünk. Vajon hogy fogadná? Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?2016. márc. 21. 23:33
1/13 anonim válasza:
Nekem is kozeleg az exem szulinapja es mi sem beszeltunk azota, nalunk is o kezdemenyezett es ugyanilyesmi a helyzet. En meg egyatalan nem vagyok tul rajta, de probalkozom. Szerintem irj neki, valoszinuleg en is fogok de egyatalan nem kell tulzasba vinni csak max egy smiley vagy egy lufi emoji:/ nemtudom mit szol attol fugg mit erez most
2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon fájt hogy elhagyott és azóta nem is igazán próbálkoztam új kapcsolatba fogni. Még hiányzik, de szerintem semmi féleképpem nem kezdeném újra a kapcsolatunkat. Talán magam sem tudom hogy mit érzek iránta, de hát valljuk be nehéz valakit csak úgy elfelejteni, kitörölni az életedből és kiszeretni belőle :/
Sajnálom ami veled történt(és köszi a gyors választ:) )
2016. márc. 22. 00:03
3/13 anonim válasza:
Írj neki, nálam ugyanez volt a helyzet. Ez csak egy gesztus, nincs benne semmi. Utána beszéltek néhány mondatot, ennyi.
4/13 anonim válasza:
Minek? Az en exeme most lesz 30-an, de eszem agaba sincs irni neki. Minden egyes kommunikacio a szakitas utan felkavart..most nyugott vagyok vegre es ezt nem adom fel.
5/13 anonim válasza:
Nekem írt az exem születésnapomkor és kivált képpen jól esett, hogy bár hiába van neki más, mégsem felejtett el.
Dumáltunk pár szót és ennyi. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
6/13 anonim válasza:
sajnos képtelen vagyok teljesen elfelejteni őt, ha írnék neki még nehezebb lenne, inkább hagyom élni azzal, aki miatt itthagyott
7/13 anonim válasza:
miert irnal neki? miert nincs egyaltalan letiltva? hagyd a rakba ne legyel hulye a vegen meg felreerti
8/13 anonim válasza:
Nekem karácsonykor írt az exem, és egyáltalán nem örültem neki. Nem is válaszoltam.
Szóval azért azt gondold végig, h hogy fogod magad érezni, ha semmit nem reagál. Kár kitenni magad ilyennek.
9/13 anonim válasza:
Ne írj neki semmit. Felejsd el, lépj tovább.
10/13 anonim válasza:
Alapszabály: ha te hagytad ott, írhatsz, hogy ne tartson annyira genyának. Ha ő hagyott el, akkor nem írunk, mert minek? Légy erős, és ne keresd, ne keress apropókat se arra, hogy kereshesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!