Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ölelget és csikiz egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ölelget és csikiz egy 15 éves lányt egy 21 éves férfi?

Figyelt kérdés
Van egy 21 éves férfi akivel elég ritkán találkozok és amikor egy kevés idõre kettesben vagyunk akkor vagy megcsikiz vagy õlelget és mindig azt mondja h szeret és h nagyon cuki vagyok. Néha azt mondja h egész nap velem szeretne lenni. Ha valaki tudna segíteni és értelmes választ adni azt nagyon megköszönném.

2016. márc. 20. 18:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Erre még nem gondoltam, kedves utolsó.
2016. márc. 24. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Es te hogy erzel iranta? Tetszik?
2016. ápr. 9. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Bejössz neki, ez nem vitás, de így, hogy van barátnője, szerintem hanyagold. Gondolj bele, tegyük fel, dobja a csajt és összejön Veled, megtudnál bízni benne, ezek után, hogy Rád nyomul, amikor van barátnője? De az is lehet, hogy esze ágában sincs dobni a csaját, csak szeretne megfektetni Téged. Szerintem rázd le mihaharabb...
2016. ápr. 9. 10:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Tetszeni nem tetszik csak kedvelem mint egy barátot.
2016. ápr. 9. 11:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudnék megbízni benne.
2016. ápr. 9. 11:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sürgősen állítsd le, mert még a végén valaki meglát, aztán képes rád fogni, hogy te másztál rá, így menti magát a b.nője előtt. Meg amúgyis, ha neked nem tetszik, akkor fejezze ezt be!
2016. ápr. 9. 17:54
 17/17 Scav ***** válasza:

Őt nem érdekli, hogy van barátnője, egy kis titkos szex egy zsenge, 15 éves lánnyal belefér. Így gondolja. Biztosan.

Ha tehetné, lefektetne.

Állítsd le, ne nyúljon hozzád.

2016. ápr. 13. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!