Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek jelenleg van párotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek jelenleg van párotok?

Figyelt kérdés
Ha nincs, miért nincs?
2016. márc. 20. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Van. Egy éve és imádom Őt 😊💕
2016. márc. 20. 14:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

Azért, mert csak egy lányt ismerek, akit el tudnék a páromként, de úgy tűnik, hogy nem érdeklem őt.

2016. márc. 20. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mert forever aloneként kell leélnem az életemet :D
2016. márc. 20. 14:19
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
nincs mert vagy nem vagyok elég jó hozzá vagy túl jó vagyok hozzá...az utobbit szarabb hallani egy lánytol...17/F
2016. márc. 20. 14:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Nincs, de jó úton haladok :D
2016. márc. 20. 14:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. márc. 20. 14:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Nincs, de nem is szeretnék, most élvezem, hogy bámulhatom a fiúkat az utcán :D
2016. márc. 20. 14:37
 8/15 anonim ***** válasza:
nincs :) a héten szakított velem ^^ Szóval most újra szingliség... éljen -.-
2016. márc. 20. 14:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Pedig vágyom rá, külsőm sem a legjobb, de tettem érte lefogytam 30 kilót ami nagy dolog azért, még van rajtam felesleg olyan 20-25 kilótól még nem ártana megszabadulnom független attól hogy jó erőben vagyok, sajnos a zsír még takarja a lényeget. Meg a másik problémám ami ellen szintén tudtam tenni az hogy féltem megszólalni társaságba, és féltem lányokat megszólítani. Persze neten van pár lány barátom, meg a munkahelyemen is elég jól kijövök 2-3 nővel bár ők jóval idősebbek nálam meg család anyák tehát nem csajozás a cél csak sima barátság van köztünk.

Vágyom már egy barátnőre sajnos tini koromban a kutyának se kellettem, de most már jobb lett az önbizalmam is mint 2-3 évvel ezelőtt, és már bátrabb vagyok, de itt a környéken normális hely nincs ahova kitudnék menni ismerkedni, meg nagyon barátaim sincsenek akikkel eltudnék járni meg sokszor időm sem engedi.

23/F

2016. márc. 20. 14:55
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 sajnálom, de hajrá :) gratulálok az eddigi sikereidhez, és sose add fel
2016. márc. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!