Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert? Miert? Miert?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert? Miert? Miert?

Figyelt kérdés

Szoval a kerdest itt fejtenem ki de lehet hosszu lesz es ezert elnezest kernek mar most 😏

Miert van az hogy ha élőbe ismerkedem--> jah hogy nem lehet 😞 mikor latok egy normalis lányt meg ő is a telóját babralja... Vannak meg nem mobil fuggo normalis csinos lányok??

Hol bujkálnak??

Szoval a 2. Ha neten ismerkedem ugy 5 perc utan küldök a csajnak kepet majd a valasz mekkora a kukacod?? Szoktal erre meg arra jarni mert találkozhatnánk...

Nos igen.. Ezutan meg beszelek veluk hatha van mit rajtuk megmenteni de hat ok maguk se tudják hogy milyenek...

Majd jott az idősebb korosztály akik tul cukinak es gyerek arcunak titulalnak es ezert elhajtanak 😞

Mit kene tennem?? Komolyan mar nincs normalis lany a foldon aki szerelemből öleli/puszilja a másikat es nem kényszerített divatból 😞 mert sajnos ez divat h ki hany fiúval volt 😞...

16F

2016. márc. 20. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele kérdező. Ezért utasítok még el mindenkit, és próbálok várni. Akkor több esély van rá, hogy Ő lesz az.

16/L

2016. márc. 20. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én inkább visszautasítom, ha egy srác kukit szeretne küldeni :D és az ismerőseim többsége is így tesz :D 14/L
2016. márc. 20. 16:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Felre ertettel 12es 😄 a lányok kernek kuki kepet miutan mar mutattam nékik arc/test kepet.. Nekem nem jutna ilyen eszembe es nem is fotozom a kukim 😄 szoval...
2016. márc. 20. 16:23
 14/15 anonim válasza:

Hát igen...manapság minden tiniben tombólnak a hormonok XD és így a perverzitás is...

Nyugi, vannak normális csajok, akiket ennyi idősen még nem a szerszám hanem sokkal szerényebb dolgok érdíkelnek :-)

Igaz, nincs sok belőlük, meg a mobilnyomkodósok köre is tovább szelektálja a számukat..de nincs minden veszve XD

A remény hal meg utoljára ;-)

16/L

2016. márc. 23. 22:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Remelem igazad lesz mert most van egy lany...

Eddig minden jooo 😁.

2016. márc. 23. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!