Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Velem van a baj?
dehogy veled van a baj
minden lánynak ilyennek kellene lenni:)
hogy veled van-e baj, az nézőpont kérdése.
ha onnan nézzük, hogy saját bevallásod szerint se találod a hangot a kortársaiddal, akkor te vagy aki kilógsz, veled van a baj.
de szerintem ez nem baj. egyszerűen más vagy, mások az igényeid, mint az átlagnak, de ettől nem leszel se kevesebb, se több. csak más.
ha együtt tudsz vele élni, akkor semmi gond, ha nem, akkor sajnos azt kell mondanom, világot megváltoztatni nem fogod. akkor neked kell változni.
azt javasolom, kicsit még bírd ki. a hozzád illő korosztály, legalábbis egy része be fog érni téged, fogsz tudni velük beszélgetni, kapcsolatot is fogsz találni. csak kicsit bírd ki.
az idősebb fiukat nem javasolnám, mert lehet, hogy neked imponálnak, de te nekik jó eséllyel csak buta kis csaj vagy, szabad préda. elvileg lehet olyan is közöttük, aki tud értékelni, de inkább ne próbálkozz, mert jó eséllyel csak ki fognak használni. a huszonéves fiú is csak d*gni akar, max kicsit türelmesebb, mint egy 15 éves. de csak kicsit.
azok a 20-23 évesek akiket te komolynak látsz a kortársaidhoz képest biztosan azok, de egyébként nem. még ők is leginkább álomvilágban élnek, mint egyébként te is. hidd el, én is voltam komoly 15 éves és ma már csak nevetek az akkori komoly elképzeléseimen.
az élet kegyetlen, maradj gyerek, fiatal amíg csak lehet élvezd, neked most ez a dolgod, nem 3 gyereket tervezni.
egy 39 éves apuka
Szerintem te vagy a normális! Bárcsak mindenki így gondolkodna! Nekem még egyáltalán nem volt barátom, de bevallom én is szeretnék már, de sajnos a környezetemben egy normális fiú sincsen! Viszont várni fogok egy olyanra, aki majd tényleg megbecsül és szeretni fog! Lehet, hogy beletelik még pár évbe, de szerintem megéri :D addigra már tényleg érett leszek majd egy igazi kapcsolatra. :)
És az osztálytársaid véleménye ne érdekeljen, te különb vagy annál, hogy lesüllyedj a szintükre. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!