Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arono kérdése:
Fiúk! Ez még belefér vagy már soknak számit? (alkat)
Figyelt kérdés
169 cm és 61 kg vagyok de izmos is vagyok mert amugy sokat sportolok csak elég falánk tudok lenni és ilyenkor felszaladnak a kilok. És az önbizalmamnak annyi :/ :D2016. márc. 20. 07:56
1/12 anonim válasza:
Én 165 cm, 57 kiló vagyok és nagyon jó alakom van. A tied is biztos rendben van :) 19L
4/12 A kérdező kommentje:
:)) köszi,tudom nehéz igy de...:) elfelejtettem irni 16/l
2016. márc. 20. 08:15
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez még teljesen jó arány(nak tűnik). Nekem még a 170 cm-re 70 kg is beleférne. :)
7/12 anonim válasza:
Kb. 55 kilónak kellene lenned.
8/12 anonim válasza:
igen én is inkább az utolsó 2 válaszát mondanám igazából szerintem a 2 között lehet az igazság 61 talan egy picit soknak tűnik az 55 meg azert keves olyan 57-58 cal szerintem tökeletes lenne bar igy sem hangzik rosszul :)
9/12 anonim válasza:
dee a kigyurt nők nemjönnek be
10/12 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a válaszokat :)) rajta vagyok az 58 kg-os ügyön :))
2016. márc. 20. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!