Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen párkapcsolat? Korai?
Figyelt kérdés
Egyik haverom "becsajozott" 13 évesen és a barátnőjével csókolóznak a folyosón, meg ölelgetik egymást, órán egymáshoz bújnak blabla...Nem korai egy kicsit? Mondtam nekik, de megharagudtak rám. Csak szerintem korai?2016. márc. 18. 17:04
1/8 anonim válasza:
Valamikor mindent el kell kezdeni. Szerintem ez nem lesz hosszú ami köztük van. Én is úgy gondolom, hogy korai. Egy 13 éves gyerek első dolga a tanulás,nem pedig a "csajozás" vagy "pasizás"
2/8 anonim válasza:
de igen korai..főleg úgy hogy iskolában sem képesek magukat visszafogni,így el tudom képzelni mit csinálnak ha kettesben vannak...
3/8 anonim válasza:
Nem szeretnélek piszkálni,de ebben nincs véletlen szerelem vagy féltékenység részedről a fiú iránt?
4/8 anonim válasza:
Cukicsaj3, ez egy akkora marhaság, amit valaki mindig felhoz, mikor valaki az igazságot írja le, vagy, hogy valami zavarja. Jogosan van kialadva a kérdező! Vagyis félig. Ha tényleg szeretik egymást, akkor most miért ne csinálják? Érted? Oké, kicsik. Oké, korai, ez is igaz. De a szerelem egy negatív jellegű érzés, ami öl és nem jó neki ellenállni. Úgyhogy hadd csinálják, maximum mondd nekik, hogy iskolában fogják vissza magukat, mert nem illik nyalni-falni egymást ilyen helyeken (ennyi idősen).
Úgyis szét fognak menni, mint ahogy az az összes tini kapcsolatokkal történik.
5/8 anonim válasza:
Mindenki eldönti magában korai vagy sem.
6/8 anonim válasza:
Az ovis dolog az teljesen más, az egy "alap", pszichológiai fejlőds velejárója, nagyon sok ovis masztizik is. Nem kell összekeverni a kettőt.
7/8 anonim válasza:
Mondd meg nekik hogy menjenek Minimaxot nézni. ..
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. márc. 20. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!