Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írhatnék neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már régebb óta tetszik nekem (elvileg én is neki), elköltöztünk meg minden, már vagy egy hónapja nem beszéltünk. Nem igazán tudom ,mit írhatnék neki , ez a mizu hogyvagy? jól köszi én is te is...ez elég gáz:P

2016. márc. 17. 19:43
 1/5 A kérdező kommentje:
légyszi normális választ :)
2016. márc. 17. 19:44
 2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle miujság,régen beszéltünk.😁
2016. márc. 17. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
kérdezd meg h van, h telt az az egy honap, faggasd kicsit ne hagyd h egy köszi jollal abbamaradjon a beszélgetés, lássa h érdeel tényleg h mi van vele
2016. márc. 17. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj az érdeklődési körébe tartozó témát kérdezni: "Láttad a tegnapi filmet/meccset? Milyen volt?" "Tetszett a tegnapi koncert?" stb. :-)
2016. márc. 18. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
A mizu jó Kezdetnek csak ne ebben a formában. Hanem esetleg Szia. Hogy vagy? Mi újság? Régen beszéltünk. Stb. Vagy indíthatsz valami teljesen random dologgal amiről megkérdezed a véleményét, pl szereted-e a karfiolt stb.
2016. márc. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!