Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnek először a fiúnak?
"Ténylegesen" nem ismerjük egymást, együtt jártunk kutyás foglalkozásra.
Ott max köszöntünk, de nem beszélgettünk.
Facebookon az ismerősöm, élőben kb alig látom, másik suliba jár es mindig máshogy jönnek ki az órai.
Szerintetek mit írhatnek neki először? ( a 'szia :)' után :D )
Es fiúk, ti mit szólnatok, ha ilyen helyzetben rátok írna a lany?
Szia! :)
Előszöris írj neki egy sziát simán aztán ha visszaírt kérdezd meg, hogy mi újság? milyen napja van? ilyesmit.Aztán ismerve a fiúkat ő úgyis majd elkezd kérdezgetni magadról ebben annyi a lényeg, hogy magadat add és próbálj minnél többet írni mert az szeretjük. Ha pedig nem mindig fog visszaírni és akkor is csak ilyen "oké" "az jó" "aha" válaszokat akkor hagyd a francba, mert az színte olyan mintha magadban beszélnél.
Remélem segítettem! :)
16/F
Jajj bocsi 2. vagyok
Azt kihagytam hogyha így beszéltek egy darabig akkor majd lehetsz egy kicsi rámenősebb és aztán mond neki például "Még nem nagyon ismerlek, de a beszélgetésünkből gondolom, hogy egy nagyon jó fej srác lehetsz és megakarlak jobban ismerni,remélem te is megakarsz engem :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!