Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szemét voltam barátommal... Teljesen ki voltam akadva és véletlen azt írtam neki hogy takarodj...tudom hogy hülyeség volt és már nagyon bánom de elkapott a hév... Ideges voltam. Azóta nem válaszol. Mindenhogy próbáltam kiengesztelni, bocsánatot kérni de nem válaszol. Telefont nem veszi fel, írásban blokkolt. Élőben nem tudunk beszélni...
Nem tudom hogy mit kéne tennem... Szerintetek?😢
2016. márc. 15. 18:46
1/4 anonim válasza:
Holnap úgyis rádír. Amúgy meg szófogadó, ha azt mondod neki hogy takarodj, takarodik. Szóval vigyazz vele!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ilyen... Nem fog írni. Megsértődött... És ha nem bocsájt meg akkor... Nem tudom mit tedzek magammal... Nem tudok mélküle élni
2016. márc. 15. 18:50
3/4 anonim válasza:
Hagyj neki pár napot, hogy feldolgozza a történteket, és ne keresd addig. Közben pedig írj neki egy levelet, amiben leírod, hogy sajnálod a történteket, nem úgy gondoltad, kérj tőle bocsánatot. És írd meg azt is, hogy mit érzel még iránta. És ha hagytál neki pár napot, akkor küldd el. És ha addig megbékél, akkor úgyis meg tudjátok beszélni.
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő nem ilyen... Nagyon nehezen békélt meg azzal is hogy lemondtam egy találkozót mert beteg voltam... Ezzel nem tudom hogy mi legyen... Félek örökre elveszítettem.
2016. márc. 15. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!