Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon megbántottam?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki szerelmes belém, és nagyon g*ci voltam vele. Az egyik osztálytársa mondta hogy szerelmes belém, meg azt mondta hogy minden este velem álmodik. Én meg olyan köcsög g*ci voltam hogy elküldtem a tudjátok hova. Már nagyon megbántam, tudom hogy nagyon bunkó voltam de már megtörtént, és biztos hogy soha nem bocsájt meg. Pedig én tényleg nem gondoltam komolyan csak azt akartam hogy megutáljon és ne legyen szerelmes belém, de ezt nagyon elb.sztam.2015. dec. 14. 15:47
1/8 anonim válasza:
Hogyha nem tetszik akkor nem mindegy? Amúgy ha elkezdesz bocsánatot kérni akkor félreért vagy elküld oda ahova te elküldted.
2/8 A kérdező kommentje:
De én ezt tényleg nem így akartam. Biztos darabokra törtem a szívét.
2015. dec. 14. 15:52
3/8 anonim válasza:
Ezt már elcseszted majd leülepszik. Kérhetsz bocsánatot aztán hagyd elfog küldeni a fenébe.
4/8 A kérdező kommentje:
De én nem ilyen vagyok! Ezen lehet hogy nem fogom túltenni magam egy darabig.
2015. dec. 14. 16:02
5/8 A kérdező kommentje:
Igazából ez már nem most volt, hanem 2 éve, de azóta már nagyon más vagyok, és még azóta is sokszor gondolok arra hogy ezt nagyon nem kellet volna.
2015. dec. 14. 16:09
6/8 anonim válasza:
Nem azert de az a lany mennyit sirhatott miattad a szobajaban es meg te nem tudsz tul lepni a dolgon most szorakozol? Az a lany osszetort ugy ahogy van es ha nem igy akartad akkor miert igy csinaltad es ha te nem ilyen vagy akkor kenyszeritettek hogy ilyet tegyel es mondj? Szerintem nem es szerintem hagyd a bocsanat kerest mert mikor bocsanatot akarsz kerni es ha mar nalad ilyen konnyen adjak azt hogy olyan mondasz amit allitolag nem akarsz akkor veletlen megint elkuldod szegeny lanyt a pi..aba es ha hiszed ha nem ezt nem bantasbol mondom de tenyleg hagyd szegeny lanyt mert szerintem latni nem akar teged ezek utan
7/8 anonim válasza:
Hiaba tortent 2 eve elozo voltam
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom elfelejteni azt is hogy egyálltalán hozzá szóltam. És legközelebb hozzá se szólok, úgy legalább biztos nem bántom többet meg.
2015. dec. 14. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!