Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha a lány szólítja le a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a lány szólítja le a fiút?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki most költözött a szomszéd utcába és egy suliba járunk, egyel felettem van. Mindig egy busszal megyünk és sokszor egy busszal is jövünk haza. Elég visszahúzódónak tűnik, a suliban sem valami beszédes mikor látom, pedig szimpatikusnak és jóképű is. Gáz lenne, ha egyszer én köszönnék rá? Vagy mivel mehetnék oda hozzá? Nem az, hogy félek inkább furcsa:)

17/L

2016. márc. 11. 16:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már miért lenne az olyan nagy tragédia ha ő menne oda valakihez? Szerintem nem az 1900-as években élünk és manapság az emberek amúgy is mindenféle szabályokat és megszokásokat eldobnak és logikusabb és effektívebb dolgokkal helyettesítik. Például a lányok is egyre sűrűbben mennek oda fiúkhoz és ez is egy ilyen dolog. Szerintem az kezdeményezzen aki akar a másiktól valamit és van hozzá elé bátorsága, mert ha nem teszi lehet elszalaszt egy tök jó lehetőséget.

Persze itt is vannak különbségek mert van különbség aközött hogy egy lány 0-24-ben idegen pasikra nyomul és aközött hogyha valaki egyszer úgy érzi hogy most ő fog kezdeményezni. Mert az előbbi tényleg gáz de az utóbbi szerintem 100%-ban természetes.

2016. márc. 11. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:

#11: Ennek semmi köze az évszámokhoz. 400 éve is voltak kezdeményező nők, sőt, gondolom, mióta létezik az ember, azóta.

"manapság az emberek amúgy is mindenféle szabályokat és megszokásokat eldobnak és logikusabb és effektívebb dolgokkal helyettesítik. "

OKé, legyen, amit mondasz, de ha manapság ez van, akkor mindenkinek be kell állni a sorba?

2016. márc. 11. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam hogy kell, csak azt hogyha valaki ezt teszi ezzel nincs baj és teljesen normális dolog.
2016. márc. 11. 18:04
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz. lehet tényleg hogy visszahúzódó nagyon, vagy esetleg sokszor elutasították már, és nem akar megint csalódni...szóval tényleg bátran, add tudtára, hogy bejössz neki, ne is így direktbe, de rájöjjön, és érd el, hogy merjen lépni...
2016. márc. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!