Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha a lány szólítja le a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a lány szólítja le a fiút?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki most költözött a szomszéd utcába és egy suliba járunk, egyel felettem van. Mindig egy busszal megyünk és sokszor egy busszal is jövünk haza. Elég visszahúzódónak tűnik, a suliban sem valami beszédes mikor látom, pedig szimpatikusnak és jóképű is. Gáz lenne, ha egyszer én köszönnék rá? Vagy mivel mehetnék oda hozzá? Nem az, hogy félek inkább furcsa:)

17/L

2016. márc. 11. 16:55
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
szimpatikus*
2016. márc. 11. 16:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem tartom gáznak személy szerint.
2016. márc. 11. 16:56
 3/14 anonim ***** válasza:
ő is ember:) (azaz remélem hogy az)
2016. márc. 11. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a kapcsolathajhászó lányok nem szimpatikusak....Legyen egy lányban annyi tartás, hogy ne járjon egy srác nyakára se.
2016. márc. 11. 17:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2016. márc. 11. 17:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a véleményem viszont, ha meg nem lépek semmit akkor lehet sosem ismerem meg. Nyilván az is lehet, hogy nem vagyok az esete és azért nem szólít le, akkor végül is tényleg mindegy, de az is lehet, hogy csak nem mer. (mert ahogy írtam visszahúzódónak tűnik) Mikor szállunk fel a buszra akkor mindig előreenged és mosolyog, ezen kívül viszont valóban nem adott semmi "jelet".
2016. márc. 11. 17:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy ő is attól fél, hogy kapcsolathajhászónak fog tűnni. Na, de akkor meg, hogy ismerkedjen az ember?:D
2016. márc. 11. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is visszahúzódó vagyok és félénk, ezért én sem szoktam jeleket adni meg semmi ilyesmi, bármennyire szeretnék megismerkedni egy lánnyal. Sajnos ilyen vagyok. Szóval nem feltétlenül azért nem ad jeleket a srác mert nem kedvel. Szerintem nyugodtan menj oda hozzá, egyáltalán nem gáz.
2016. márc. 11. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg hogy lenne e kedve ismerkedni
2016. márc. 11. 17:34
 10/14 anonim ***** válasza:

#7: Egyrészt nem ő az egyetlen egy srác a világon, nem halsz bele, ha nem fogod megismerni.

Másrészt meg egy srác inkább lehet kapcsolathajhász. Mivel a kezdeményezés inkább a férfiak dolga. Ezenfelül pedig amiről beszéltem, a tartás. A srácok olyanok, amilyenek, viszont nekem nagyon szimpatikus tulajdonság egy lányban, ha van benne annyi tartás, hogy a női mivolt határain belül tudjon maradni. Érted?

2016. márc. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!