Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudja ezt Bongo?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja ezt Bongo?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ismerősöm küldött Bongonak üzit és a legtöbbnek igazat is írt vissza.

Én is ráírtam és nekem a full igazat írta le szerelemmel kapcsolatosan de pl másoknak nem csak nekem olyanokat is írt h mit érez az a srác/lány akiről én kérdeztem és pl egyik ismerősöm így jött újra a barátnőjével mert Bongo írta neki h a lánymég szereti meg kérdeztem tőle és mondta h ez igaz :/

2016. márc. 9. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom van kapcsolata a titkos szolgálattal.

Csak vicc volt. Még ők sem figyelhetnek meg ok nélkül valakit.

Gondolom ez a "Bongo" csak hasra ütésre mondja a dolgokat.

2016. márc. 9. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
illuminati
2016. márc. 9. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy a horoszkóp születik. Az is igaz többnyire. A lényeg, hogy minél nagyobb általánosságot mondjon, ami a legtöbb emberre igaz.
2016. márc. 9. 16:09
 4/9 anonim válasza:
De a barátnőmnek megirta a nevem
2016. márc. 13. 21:43
 5/9 anonim válasza:
44%
Amúgy mindent ki tesz facebookra? Mert én nem akarom hogy lássák, ha kérdezek valakiről XD
2016. márc. 21. 12:34
 6/9 anonim válasza:
96%
Az elsőn jót nevettem :D . Hasraütésszerűen mondja a dolgokat. Elmondom mi a helyzet. Nem véletlenül kér teljes nevet, lakhelyet. Az algoritmus megkeres facen, megnézi, hogy kinek a profilját nézegeted legtöbbször, kinek lájkolod a dolgait, kivel beszélsz sokat stb. Ebből már nem nehéz következtetéseket levonni ;) .
2016. máj. 9. 23:43
 7/9 anonim válasza:
21%
Az utóbbihoz írom hogy nekem nincs facebookom de így is tudta
2016. máj. 11. 17:11
 8/9 anonim válasza:
90%
Soha semmit nem teszek ki facebookra és nem nézegetem senki oldalát és kihozott egy olyannak aki nem is az ismerősöm. A legdurvább az, hogy mielőtt a barátnőm kérdezte, hogy ki tetszik nekem(a nevemmel kérdezte) pont ránéztem(előttem ül suliba). Hülyeséget írt de attól még honnan tudta a nevét?
2016. máj. 31. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
93%

Ez eredetileg egy kémprogram. "Nem figyelhetnek meg ok nélkül senkit sem." Persze, nem, de azok akik elküldik az SMS-t beleegyeznek az adataik feltárásába. Viszont én nyugodtan indíthatnék pert, mert az ismerősöm által használt SMS rendszer az én profilomba is belemegy a beleegyezésem nélkül. Viszont annyi pénzem nincs, illetve úgyis elhallgattatnának. :D Persze magánszemélyekkel (legfőképpen gyerekekkel) semmit nem fognak csinálni, de jókora hasznot húznak belőle az tény. Emelt díjas SMS, illetve akár egy-egy veszélyes embert is le tudnak kapni. (Nem piti bűnözőkről beszélek, sőt szerintem még a nagyobbakra is tesznek magasról. Nemzetbiztonsági méretekben gondolkodjunk...)

Ha van egy ismerősöd, elküld egy SMS-t és viszonylag sokat beszél veled, akkor ott már te is körbe vagy járva.

Ezért szoktam négykézláb lecseszegetni 1-2 ismerősömet, bár a nemzetbiztonságiak nagyon nem tudnak belém kötni. :D Bár többségében gyerekek használják, érdemes tudni, hogy 1 SMS akár 10-20 embert is "láthat" egyszerre. Ártatlan információkat ad vissza, de ennél sokkal többet lát a program. Persze nem használják fel. Szóval, ha nem vagy országosan körözött, közveszélyes és az államra sem vagy veszélyes, illetve nagyon költeni akarsz 500 Ft-t, minden lehetőség megadott.

2017. máj. 1. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!