Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » BONGÓ másokat is lehúzott...

BONGÓ másokat is lehúzott pénzel, vagy csak engem?

Figyelt kérdés
Mar hónapok óta magas a telefonszámlám és nem értettem h miért. Aztán elmentem és kertem részletes számlát amin az állt hogy Bongo küld nekem üzeneteket ami nekem 755,90.-Ft/db kerül. Úgy hogy én csak 1x próbáltam ki. És azért mert ő nekem küld "ha meg szeretnéd tudni küld a név+város+...." 755.-Ft-ot kell fizessek. Úgy hogy az oldalunkra az van kiírva hogy ez ingyenes. Csak októberben 25db ilyen üzenetet kaptam amiért nekem kell fizetni. Novemberben és Decemberben is 20db felett van.

#bongó #más is?
2016. jan. 28. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki az a BONGÓ?
2016. jan. 28. 22:32
 2/5 puritan ***** válasza:

Hát ez szopás....

Én infarktust is kapnék, ha havonta 15 ezret kellene fizetnem ilyen f..ságok miatt. A szolgáltatónál csak megmondják, hogyan lehet ezt letiltani...

2016. jan. 29. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A kisbetűs rész el lett olvasva? Gondolom nem.
2016. jan. 29. 13:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Előfordulhat hogy BONGÓ KÜLD NEKED egy ÜZENETET ha egy ideje nem hallott felőled és van pár friss pletykája ami érdekelhet. Ebben az esetben NEM SZÁMOLUNK FEL KÖLTSÉGEKET. Telefonszámládat kizárólag abban az esetben terheljük ha te írsz Bongónak SMS-t".

Képzeld el hogy ellet. És sehol nincs feltüntetve az ilyen.

2016. jan. 29. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

MENNYIBE KERÜL BONGO?

A szolgáltatás bruttó ára 508 Ft/ elküldött SMS. Az ár magába foglalja a válasz árát. Amennyiben az elküldött SMS meghaladja a maximális 160 karakterszámot, az további költségeket von maga után.

2016. jan. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!