Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem olyan már mint régen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olyan már mint régen?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején minden felhotlen volt. Kilencedikben jöttünk össze. Most tizedikben így már elojottek a gondok. Nem veszekedések csak néha nem volt minden felhotlen. Aztán körülbelül egy hónapja már hogy folyamatosan gondok vannak abból hogy nem érezzük már azt a tüzet mint az elején. Gondolkodtunk hogy lehet a sok stressz, iskola miatt. De tavaly uhye nem volt ebből gond ami a kapcsolatunkra ment. Idén már igen. Kicsit félünk, de amuhy meg mindig nagyon szeretjük egymást és kötődunk egymáshoz.
2016. márc. 6. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdetek felnőni, máshogy látjátok a világot, meg egymást is. Sehol nincs előírva, hogy örökkön örökké.
2016. márc. 6. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szokott ilyen lenni főleg ha osztálytársak vagytok ,tudod néha kell egy kis "szünet" hogy hiányoljátok egymást aztán minden rendbe jön. Velem és a barátommal is ez volt ,de tartottunk egy rövid "szünetet" és minden rendbe jött azután
2016. márc. 6. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A szünet nem mindig segít.... SŐT! A problémákat célravezetőbb megbeszélni! Ha tényleg: "kötődunk egymáshoz." Akkor meg nem nehéz beszélni a problémákról... a srác meg szinte biztos, hogy meg fog hallgatni és érteni ha beszélni akarsz vele a kapcsolatotokról SŐT lehet örül, hogy te hoztad fel.
2016. márc. 6. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak az az ötletem van hogy lehet hogy eloszlott a rózsaszín köd.

Ez mindenkivel megesik.

Most nekünk is ezért voltak gondjaink.

Megbeszéltük. Azóta barátom sokkal jobban figyel rám emiért hálás vagyok. Többször is ölel meg amit tudja hogy igenyelek és persze meg is kapja érte a viszonzást.

Szóval azt tudom mondani (én is) hogy beszélj vele. Csak nem lesz belőle semmi rossz.

2016. márc. 6. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!