Mi annak a mesének a címe, nagyon régen adták, egy hármas ikrekről szólt, három lány?
Figyelt kérdés
Az egyik lánynak piros, a másinak zöld, a harmadinak kék ruhája volt, ennyire emlékszem csak sajno. Köszönöm.2015. dec. 12. 12:30
2/10 A kérdező kommentje:
nem
2015. dec. 12. 21:26
3/10 anonim válasza:
Esetleg Totally Spies (Született kémek)?
Bár ők nem ikrek és az egyik sárga nem kék.
Emlékszel még valamire? Gyerekek voltak az ikrek? kb mikori a rajzfilm
4/10 anonim válasza:
Vagy milyen korosztálynak szánták?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem a totallys spice....kicsiknek még én lehettem 8-10 éves mikor néztem..még annyira emlékszem hogy ők isk islányok voltak rövid barna hajuk volt, és hétköznaponta reggel ment azt hiszem talán az m1-en kb 10-12 éve.
2015. dec. 13. 11:25
6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam : Totally Spies
2015. dec. 13. 11:26
8/10 A kérdező kommentje:
Igeen szerintem ez az csak sajnos már nincs szinte semmi kép meg videó szoval nem tudom beazonoítani nagyon..de szerintem ez lesz az nagyon köszönöm!!!!:) De ha vannak további tippek írjatok !
2015. dec. 13. 21:44
9/10 anonim válasza:
Nincs mit. :) (Már ha valóban erről a meséről van szó.)
Igen, a képet valamiért nekem sem hozza be, csak ha rákattintok a fényképezőgép-ikonra. De közben találtam egy videót is:
10/10 anonim válasza:
igen, a Trikrek lesz az :) nagyon szeretem ezt a mesét, videokazettán megvan még egy-kettő, de sajnos a neten magyarul nem találtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!