Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lehet zavaró?
Lánylétemre, ha otthonról ki kell mozdulnom, nagyon sokszor előfordul, hogy fáradtan nincs kedvem csinosan felöltözni. Ilyenkor egy fekete nadrágban és egy nagy metal együtteses pulcsiban szoktam megbújni. Ehhez az arcomat rendbe szoktam szedni, mivrl van egy-két bőrhibám, illetve a szememet is kiszoktam húzni. Máskor viszont, nagyon szeretek nőiesebben felöltözni. Veszülős szoknya, póló, bőrkabát...
Sokan mondják, hogy nem igazán értik, hogy ehhez a 'megjelenéshez', hogyan lehet ilyen személyiségem, mivel baromi kis szégyenlős, konfliktus kerülő, nagy társaságban, inkább csendes vagyok.
Mennyire lehet ez zavaró?
Előre is köszönöm!:)
17/L
Semmenyire nem zavaró
Nem kell mindig pucba vágni magad
18/f
Nekem nem jönnél be. Ez magánvélemény. A metálos pulcsi nem nőies. Férfiakon is ritkán látom. Akiket én látok,ilyen "nagyon kemény vagyok" emberek,koszos köröm,zsíros haj. A lányok is,tűzvörösre be tudja festeni a haját,de megmosni nem. Arról nem beszélve,hogy egy falusi vásárból román c****nyoktól veszik a vagány metálos pulcsit.
Ha meg csendes vagy,akkor szerintem főleg kerüld ezt a stílust. (Kivéve ha ilyen "metálos" palit akarsz magad mellé.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!