Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretetre van szükségem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretetre van szükségem?

Figyelt kérdés
Mit csináljak ha szeretetre van szükségem, mert exemmel szakítottunk, s pár óra múlva az előttem lévő exével volt már.
2016. márc. 5. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy értelmetlen az egész kérdésed?

Azt amit ő. Felejtsd el!

2016. márc. 5. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
szorítsd össze a fogaidat, és bírd ki. Gondolj abba bele, hogy rengeteg ember éli/élte át ezt az érzést. Próbálj több időt tölteni a barátaiddal, ha jófejek, akkor tudnak ezen enyhíteni.
2016. márc. 5. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak egy lány tudna segíteni rajtam aki szeret.
2016. márc. 5. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :)
2016. márc. 5. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
18
2016. márc. 5. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:

én is most vagyok túl egy szakításon és szeretethiányom van most így eléggé.. de ezt túl kell élni, túl kell lépni hisz nem csak velünk fordult ez elő hanem nagyon sok emberrel még rajtunk kívül!

én nem adom fel várom azt aki boldoggá tesz, te se add fel, el fog jönni az aki boldoggá tesz téged hidd el, csak várd ki! :)

és hogy elvond a figyelmed a történtekről menj el minél többet a barátaiddal nézz vicces filmeket stb. :) esetleg a nem kellesz eléggé-t nézd meg most, sokat fogsz belőle tanulni szerintem legalábbis nekem segített

2016. márc. 5. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!