Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen kevés cuki srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés cuki srác?

Figyelt kérdés

Nekem ő az álompasim:

[link]

Mostanában szinte mindenki szőrös, meg olyan komolyak az emberek, nem látok soha senkit mosolyogni... Hol vannak az ilyen srácok?

2016. márc. 2. 21:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20: Csak furcsállom,hogy rövid haj miatt talán esélye sem lehetne nálad más srácnak, peidg szerintem ez az utolsó utáni dolog,hogy kinek milyen a haja...
2016. márc. 2. 23:54
 22/25 A kérdező kommentje:
Nekem ez fontos. De pl. az alkat nem. Tetszett már ultrasovány és mackós srác is.
2016. márc. 2. 23:58
 23/25 anonim válasza:
"Mostanában mindenki szőrös". :D Gyerek vagy még, ha ezt komolyan így gondolod, bár akkor neked nem is férfi való, hanem egy Garrix-féle kissrác.
2016. márc. 3. 06:34
 24/25 anonim ***** válasza:

#22: De akkor sem egy hajstílus miatt kéne kizárni embereket az esélyesek közül. MAjd megtanulod.

Jó,hogy el nem várod, hogy pont olyan haja legyen, mint amilyen kegyednek tetszik. Ne haragudj, de ez iszonyat gáz..

2016. márc. 3. 19:13
 25/25 A kérdező kommentje:
Akikkel eddig jártam, nekik ilyesmi hajuk volt, úgyhogy ezzel sosem volt gondom.
2016. márc. 3. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!