Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen kevés cuki srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés cuki srác?

Figyelt kérdés

Nekem ő az álompasim:

[link]

Mostanában szinte mindenki szőrös, meg olyan komolyak az emberek, nem látok soha senkit mosolyogni... Hol vannak az ilyen srácok?

2016. márc. 2. 21:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Van rólam egy hasonló kép. Haverjaim fényképezték, aztán azt vettük észre, hogy olyan mintha azt mutatnám hogy "Ekkora f'szom van!". :D

Semmi köze a kérdéshez, csak eszembe jutott...

2016. márc. 2. 22:17
 12/25 anonim ***** válasza:

Hat igen, errol is a csunya, gonosz tesztoszteron tehet... Remes! Atkozott hormonok, pfuj!

Szerintem az a legkevesbe elonyos, ha egy srac cuki. Ne legyen az, inkabb probaljon idovel ferfiva es ne hercegnove valni!

2016. márc. 2. 22:30
 13/25 Igazmondó666 válasza:
42%
minő meglepetés hogy az ,,álompasi" egy GAZDAG srác aki a tengerparton nyaralgat
2016. márc. 2. 22:34
 14/25 anonim ***** válasza:
Még jó,hogy kevés van. A cuki nem valami férfias tulajdonság..
2016. márc. 2. 22:52
 15/25 Unpredictable ***** válasza:

Viccelsz, vigyorinak becéztek

Egyébként feszültebbek az emberek tényleg véleményem szerint, illetve csak kívülről tűnnek vidámnak és kedvesnek, aztán ha lehull a lepel, akkor csak a céltalanság tűnik elő.

2016. márc. 2. 22:55
 16/25 anonim ***** válasza:

Ki eza kis csávó?

Ez álompasi?

2016. márc. 2. 23:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Bírom, hogy a fiúknak/férfiaknak minden haj ,,ecset" meg ,,pávahaj" aminek van egy kis fazonja és nem az az átlagos haj:DD
2016. márc. 2. 23:33
 18/25 A kérdező kommentje:

3-as: 19 éves a srác, úgyhogy ez nem jött be.

Amúgy igen, nem értem, miért zavarja őket az ilyen haj. Nekem nem tetszik a sima, rövidre nyírt, legyen inkább hullámos, vagy legalább egy kis frufru.

2016. márc. 2. 23:37
 19/25 anonim ***** válasza:

#18: És mire fel válogatsz te ennyire?

Basszus, nekem rövid "egyszerű" hajam van, esélytelenségemben már keresem is a helyet, hova áshatom magam........:DDD

2016. márc. 2. 23:38
 20/25 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted az én véleményem az összes lány véleménye? :D Én nem mondtam ilyet egy szóval sem, hogy mindenkinek ez jön be.
2016. márc. 2. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!