Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi baja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi baja?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja elkezdtem beszélni egy fiúval. Az elsö két hét álombeli volt. Csupa szép szavakkal illetett és azt írta hogy össze akarna velem jönni de ahhoz elöbb találkozni akart. (mindketten külföldön élünk messze egymástól). Majd utána közölte hogy nem akar többet barátságnál mert számára értékesebb egy kapcsolatnál. Majd az után következö hetekben egyre ritkábban írt és nem is volt elérhetö. Majd a mai napon közölte hogy felfüggeszti a facebookját egy idöre. Még válaszolni sem tudtam. Egy nagyon rendes fiúról van szó aki egyszer sem bántott még meg. Viszont most nem tudom ezt miért csinálja. Nagyon sokat tanul, ez biztos, de attól még miért kell "elvonulnia" egy idöre minden ok nélkül. Nektek mi erröl a véleményetek ? Próbáljam esetleg felkeresni más oldalon ? Ti mit tennétek és mit gondoltok mi baja lehet ?

2016. márc. 2. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
sok dologról lehet szó, ezt nem lehet csak úgy megtippelni hogy mi lehet a baj, szerintem várd ki.
2016. márc. 2. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet unja a facebookját,én is unom sajnos :
2016. márc. 2. 20:01
 3/4 A kérdező kommentje:
tudok valamit tenni? Ez annyira bosszantó hogy már egy pár napja nem beszéltünk folyamatosan csak egy-egy üzenet volt mert mindig tanult.
2016. márc. 2. 20:12
 4/4 anonim válasza:
mar nincs ideje beszelni veled vagy lehet h nem facebookozhat. neki most fontosabb a tanulas
2016. márc. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!