Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehez dontes elott allok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehez dontes elott allok tudna vki segiteni? Ti hogy dontenetek?

Figyelt kérdés
Szoval en jarok 3eve karatera de se erom se nem vagyok jo annyira benne nem nagyon tanitanak sok mindent. Altalaba vizsga elott probaljak tanitani ugy h nekunk kell szolni ha nem tudom, vagy youtuben nezni h kell. A karate tabor mint egy borton az edzesek utan szovaba kell maradni fiukkal se lehet beszelni. Az edzo azt mondja "selejt aki elmegy innen" de akit ismerek mind miatta mentek el pl sokmindenkit szivat, beszol a haj miatt, korom miatt ha ki van fedtve ha pl a haj be van festve. Na a lenyeg alig tanulunk vmit az tart ott fel eve hogy ott van a legjobb baratnom akivel mar csak szinte ott tudok talalkozni es felek h elveszitem mert azon kivul nem fogunk tudni talalkozni (egyszer mar megharagudott h sose tudunk talizni) felek ebbol csak utalat lesz es baratsag vege. Mit kene tennem? Karaten kivul tenyleg nem tudnank talizni bizonyos okok miatt vagyis egEgyenlore biztos h nem:/

#edzés #Baratsagvege
2016. márc. 2. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Na szóval.... ha nem szivesen csinálod akkor ne folytasd! Es ilyen miatt ha igaz a barátságotok akkor nem szabad tönkremennie!

Amm... miért nem tudnátok találkozni? (Ha nem tolakodó a kerdes)

Es nem bhnkosagbol vagy ilyesmi de miert a tini pár kapcsolatok hoz tetted a kerdest?

Oh... es a táboros dolog tudom rossz tud lenni... ismerős...

2016. márc. 2. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja es lehagytam hogy igen es a karatehoz kitartás kell ahogy minden mas sporthoz is...

Bocsi az ékezetek es esetleges helyesírási hibákért (telorrol irtam)

2016. márc. 2. 15:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Kitartas van de tenyleg semmit nem tanulunk szinte, elmegyek masikra 3.ovem van 3ev alatt meg lenne vagy 8ev h fekete oves legyek, ismerosom mas karatera jar 16 eves fekete oves es versenyekre jar jo eredmenyekkel itt meg tenyleg semmit nem tanulunk. Nem tolakodo kerdes hat baratommal vagyok hetvegen es a fo ok anyum megharagudott baratnomekre bizonyos okok miatt ami ertheto:/
2016. márc. 2. 16:09
 4/4 Párnahuzat ***** válasza:
Yt-s videókból tanulni, úristen :D Street workout: nem az agyonkoxolt négerek, és az ukránok dubstepes videójától leszel izmos. Szerintem hagyd ott, és kezdj el valami értelmeset. (Ha nagyon önvédelem, kickbox)
2016. márc. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!