Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Leírnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? Leírnátok hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Kérdezték már tőlem párszor de igyekeztem terelni a témát légyszi segítsetek.
2016. jan. 16. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy erre még nem gondoltál, de a száddal. Hidd el, ha rákerül a sor, tudni fogod mit csinálj :) Először én is nagyon izgultam, de magyon jó volt. Menni fog :)
2016. jan. 16. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

De hiányzott már ez a kérdés..

Amúgy nincs olyan hogy "hogy kell", magától jön..

2016. jan. 16. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A nyelvedel babráld a nyelvét
2016. jan. 16. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

amúgy én most belegondoltam és ja, nincsenek nagyon instrukciók :D én mondjuk borzongok attól, ha valaki nyitott szemmel csókolózik. meg attól is, ha nagyon nyelves.

első csóknál szerintem nem érdemes egyből a franciával kezdeni, arra is rávezetés kell. ha úgy adja a hangulat, és úgy látod, szeretne csókolózni, akkor a sima szájrapusziból (tudod, amikor csak "szívjátok") egymás száját, menj át úgy, hogy a nyelved hegyével végigsimítod az alsó ajkát, és ha vevő rá, akkor nem húzza el a fejét :D ha ez megvan, onnan jön, és ha a partnered határozott, akkor elkezd majd játszani a nyelveddel. de szerintem ez mindenkinél máshogy jön ki, nekem tökre nem ilyen volt az első csókom, mégis élveztem.

2016. jan. 20. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!