Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a segítségetekre lenne szükségem! Miért fáj ujjazás után? 16/L
Figyelt kérdés
Tegnap megujjazott a barátom, nagyon jó volt, tehát tényleg nem fájt közben és aznap este sem, mikor hazamentem. Még este kicsit magam is játszódoztam és semmi baj nem volt. Aztán reggel felkeltem és üléskor is érzem, hogy fáj. Mikor próbáltam megujjazni magam, akkor is iszonyúan fájt és nagyon félek, hogy valami maradandó bakit csináltunk és nagyon kérlek titeket, segítsetek!(szűz vagyok még)2016. márc. 1. 16:25
1/7 anonim válasza:
valaki nem mosta meg előtte a kezét... irány a dokihoz
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg azért fáj, mert szűz vagy
3/7 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, lehet, hogy tényleg fertőzés
4/7 anonim válasza:
Ez van, mikor a 16 éves kislányok szopnak, bsz.nak, pettingelnek, és utána meg ez megy...
A lányok ebben a korban kivétel nélkül pi.csává válnak, egyik sem bír magával.
Ez nem a szexualitás kategória egyébként!
5/7 anonim válasza:
#4 khm...vannak kivetelek attol meg hogy te nem talalkoztal meg olyan lannyal attol meg vannak!!
6/7 anonim válasza:
#5: Hála Istennek vannak! Tisztelet a kivételnek....de mivel sajnos az állításom általánosságban igaz, így szabad általánosítanom.
7/7 anonim válasza:
Biztos nem mosta meg a kezét és elfertözött vmi vel, orvoshoz kell menned hogy megelözd a nagyobb problémákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!