Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek még nem volt barátja, ti miről álmodoztok, hogy hogyan közelítsen egy fiú hozzátok?
Mindegy, csak szóljón hozzám :D 17/l
(Privatokat nem kérek :c )
az ideal az mindenkinel mas ugye, de ha a kiszemelt fiu, mosolyog, keresi a tarsasagom, es csak akkor lep a kovetkezo stintekre mikor en is akarom, azaz lassan kozelit, es figyeli a jeleket,pl hogy orulnek ha megpuszilna, vagy megfogna a kezem. azt en pl. szeretem, mikor a fiu kimutatja az erzeseit, es meglep, nem ajandekkal hanem pl. mikor legkevesbe szamitanak ra, mogem oson es atkarol, persze csak az a fiu akit kiszemeltem, es elotte mar jelzett, hogy bejovok neki. azt imadom mikor mogemoson, es atkarol a kezeit elottem osszekulcsolja, es a fejet az en fejem melle teszi, a vallamra. :D jo eg :D akkor erzem magam telyesen biztonsagban :3
18/l :)
Utolsó ezzel én is így vagyok :3 Nekem volt már barátom, de ettől mindig újra és újra elolvadtam..
Amúgy az ilyen lányoknak sem annyira mások az igényei, mint a rendeseknek, a pasi legyen nagyon kedves és udvarias és persze mindenki helyes srácról álmodozik..
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!