Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értékeled magad? Pontozd önmagad!
Hogy viszonyulsz magadhoz, mennyire tartod magad vonzónak? Lássuk milyen véleménnyel vagytok magatokról!
Utóirat: Ha képet is akarsz csatolni akkor lehetőleg saját fotódat használd fel!
Én kb. 10/7-re értékelném magam külsőre.
A belsőmmel kapcsolatban kevésbé vagyok elégedett. 15/L
5.5/10
Enyhén farkasfogam van. Nem durván, de észrevehetően nem szabályos. A bőröm kissé zsíros, enyhén mitesszeres, működő megoldást még nem találtam rá, illetve nem vagyok túl sportos. Nem kövér, hanem kissé cingár, de arányos.
A bőröm rendbetétele és 6-8 hónap kitartó sportolás szerintem 2 pontot biztosan javítana, de egy Richard Gere sosem leszek.
10/7-8
Véleményt még soha nem kértem ki, de én mindig is magabiztos voltam. Egyébként egy tanács mindenkinek, hogy az egész fejben dől el, kell az önbizalom rendesen, ráadásul mindenkinek más a szép, van olyan hogy valaki 5-re értékel, de másnak meg lehet, hogy 10-es vagy.
19/F
10/7-8 kb :D
bár néha ezt érzem 4-5-nek is. attól függ.
17/L
10/7
Van önbizalmam, és tisztában vagyok a hibáimmal (és amin lehet próbálok javítani) :)
14/L
Hát külsőre olyan 4-5 talán.
Belsőre meg egy kis túlzással adok egy 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!