Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értékeled magad? Pontozd önmagad!
Hogy viszonyulsz magadhoz, mennyire tartod magad vonzónak? Lássuk milyen véleménnyel vagytok magatokról!
Utóirat: Ha képet is akarsz csatolni akkor lehetőleg saját fotódat használd fel!
Hogy a kérdező se maradjon ki. :D
10/8 18/F
Minden hozzászólásra megy thumbs up, hátha ezzel is növelem a társadalmi jólétet.
Miért van az, hogy a lányoknak ennyivel több az önbizalma? (Bocsánat a kivételnek:D)
(4.vagyok)
10/2
Nagyon fiús lány vagyok, nem érzem magam nőiesnek...szerintem túl széles a homlokom, túl kerek a fejem, az orrom túl hegyes, a nem létező alakomat hagyjuk, nem vagyok 160 centi sem, és ha van egyáltalán amit kisugárzom az a zárkózottság.
Otthon sosem dicsértek, hihetetlen megfelelési kényszerem lett ezáltál. Aminek még a minimumját sem tudom teljesíteni...
10/1
Nálam rondább lányt még nem láttam.
13#
Mintha magamat írtad volna le.;( Viszont a külsővel kb. meg vagyok elégedve. Belsőleg 10/3 külsőleg legyen 10/7,5
önbizalom gyerekek
10/3:D
na jó nem kb 10/6-7
18/f
kb 10/7
van olyan is amikor 5-nek érzem magam, de van amikor 8-nak (az a ritkábbik):D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!