Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem aludhatok a barátomnál?
Figyelt kérdés
A szüleim végre szilveszterkor beleegyeztek, hogy ott aludjak a barátomnál (4 hónapja voltunk együtt), de látszott rajtuk, hogy nem örülnek neki, és csak azért engedik meg, hogy ne kelljen az éjszaka közepén hazahozniuk a buli után. Nem értem mi bajuk. A szülinapomkor se aludhattam ott, pedig hétvégére esett. Jól tanulok, nem iszom, nem dohányzom és jó a kapcsolatom a szüleimmel és a barátomat is szeretem, plusz 18 éves vagyok. Miért nem engedik? Hogyan vegyem rá őket, hogy néha a barátomnál alhassak?2016. febr. 28. 20:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem féltenek hogy gyereked lesz. Bezsélj velük h felnőttél már és tudsz magadra vigyázni és köszönd meg hogy féltenek.ismerek olyan 15 éveseket akik részegen szoktak egyedül hazamenni... hálás lehetsz a szüleidnek de azert mondd meg nekik :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem korainak érzik még ezt az ott alvást ( hiszen tudjuk ez mit jelent) nem a korod miatt, hanem hogy még "csak" 4 hónapja vagytok együtt. Bár nem tudom hogy van e nemi életed és ha igen szüleid tudják-e. De nekem is ez volt. Nem erőltettem. Beletorodnek. Ha a terhesség miatt aggódnak esetleg beszélj anyukáddal hogy nem kell aggódni esetleg fogamzásgátlót feliratni. Nem tudom, mindenesetre nyugtasd meg őket hogy jó felelősségteljes gyereket neveltek es megbizhatnak benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!