Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha lenne pasitok és?
Figyelt kérdés
Őszintén benne lennétek megcsalásba szigorúan titokba ha tegyük fel sose derül ki? Irjatok kort is!2016. febr. 27. 14:59
2/8 anonim válasza:
Anno mikor buta kis csitri voltam, megtettem, nem vagyok rá büszke, de tanultam a hibámból. Szóval mostmár soha nem tenném meg.
4/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen az adott párkapcsolat. Sajnos én is megcsaltam az előző páromat (természetesen a mai napig nem tud róla). Én sem vagyok rá büszke. De nem igazán jó a kapcsolat, más viszont meg tudta adni, ami hiányzott. Nem sokkal később szét is mentem azzal a sráccal. A mostani párommal viszont teljes a harmónia, semmi pénzért nem csalnám meg. :) 19L
5/8 Sahara :) válasza:
Nem fontolnám meg,ha: Ha jó a párkapcsolatom.
Megfontolnám,ha: Már a párom nem olyan,mint régen,vagy ha vmi megváltozott.De,akkor meg előbb megpróbálnám megbeszélni vele.Ha meg nem jutnánk dűlőre,akkor meg előbb-utóbb szétmennénk.Szóval,akkor meg már nem is tudnám megcsalni,mivel már együtt sem lennénk.
Na,de a lényeg: Nem lennék benne.
7/8 anonim válasza:
Nagyon különleges esetben is átgondolnám és,ha úgy alakul másnap rögtön szakítanék a barátommal,mert úgy lenne fair.
Egyébként meg nem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!