Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom jobban az idősebb férfiakhoz? ⬇
15vagyok,és sokkal szimpatikusabbak az idődebb pasik.10-15-20év korkülönbséggel.Tudom,hogy ez rengeteg.:D
Szerintetek miért vonzódom inkább hozzájuk?
Kedves 9-es!
Hát tőled jóval idősebb...
Te nem az idősebb férfiakhoz vonzódsz, hanem A FÉRFIAKHOZ. Egy 20 éves vagy az alatti fiú többnyire sok mindennek mondható, csak férfiasnak nem. Egy harmincas, negyvenes, vagy egy jó karban levő ötvenes férfi bizony könnyedén felkelti a nők érdeklődését, életkortól függetlenül. Egyszerűen már tudjuk, hogy mi kell, mi jó a nőnek, és ezt folyamatosan sugározzuk is kifelé. És a nő, a kis érzékeny receptoraival felfogja ezeket a finom jeleket, és érdeklődés támad benne, tudatalattijában pedig egy igen erős szexuális vágy ébred, amit gyakran maga sem tud megmagyarázni.
Mint majd magadtól is rájössz, a biológia viszonylag egyszerű dolog, gyakorlatilag minden a szaporodásról szól. Ne ijedj meg attól, hogy nőies gondolataid vannak 15 évesen, ezeket úgysem lehet elfojtani (nem is szabad, mert kárt tehetsz magadnak is, meg a jövendőbelidnek is).
Arra viszont vigyázz, hogy túl korán nem szabad kapcsolatba bonyolódnod, mert könnyen rosszul jöhetsz ki belőle. A tapasztalt férfiak megérzik a benned tomboló érzelmi viharokat, és többségük szó szerint könyörtelenül ki is használja a "nyitott kaput". Kár, hogy a szüleiddel, főleg édesanyáddal nem tudsz ezekről a kérdésekről beszélni, elég fontos korban vagy.
Én is így vagyok ezzel! :)
15 éves vagyok és gyakran előfordult velem mostanában, hogy elkezdtem vonzódni a férfiakhoz, de azok olyan álompasi félék voltak, akik világhírű színészek. :D
Egyszer volt olyan, hogy elmentem a keresztanyámmal meg az ismerőseivel, munkatársaival forralt borozgatni és volt a társaságban egy 33 éves pasi, egyből megtetszett, de azóta se láttam, meg amúgy sem volt komoly a dolog. Aztán amikor megnéztem a Magic Mike XXL című filmet...Wow! Pedig azok a fickók már vagy 40 fele pengetnek! XD A lényeg az, hogy ez nem Apakomplexus! Azért vagyok ilyen, mert már unom az olyan éretlen kis kamaszfiúkat, akik a mindennapjaimban körülvesznek. Ettől függetlenül még előfordul, hogy a tizenéves férfiasabb srácokra is felfigyelek a suliban. Nyugi, nincs velünk semmi baj, csak nem a mi stílusunk közé tartoznak a töketlen kisfiúk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!