Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most komolyan?
Figyelt kérdés
Voltam ma szóbelizni, és persze voltak ort fiúk is. Az egyikükkel felvettük a szemkontaktust, mosolyogtam is, szerintem tetszettem neki, láttam is, mikor utánam nézett. Eddig oké. De valamit vagy én értettem félre, és nem tetszettem neki, vagy gyáva, és nem keres meg! Hahó, kétszer el lett mondva a teremben a nevem, hahó, az oldalukon is kint van, facebookon egy van belőlem... Hogy én miért nem keresem? Mert tucatneve van, rákeresek és kidob sok sok embert. :( A kérdés az lenne, hogy ha tetszik nektek valaki, akkor miért nem léptek? Én erre várok például. :( Lehet aztán tényleg nem tetszettem neki, vagy valami, de akkor miért nézett? (Bocsánat, naiv vagyok, lehet nem engem nézett, lehet valami nem volt rendbe velem és azt bámulta. :D) 14/L
Hallod, attól hogy egy ember rád mosolyog még nem szerelmes beléd mit gondolsz te magadról? nem vagy központú ember csak egy ugyanolyan mint a többi....
2016. febr. 26. 21:53
3/9 anonim válasza:
Őszintén? Mert fél.
19 éves létemre bevallom én sem szoktam kezdeményezni senkinél mert nem vagyok magabiztos és kicsit szégyenlős is vagyok + annyi kudarcom volt már az életben hogy hallani sem akarok még egyről.
Lehet ő is hasonló helyzetben van.
2016. febr. 26. 21:55
4/9 anonim válasza:
Ha felvesznek titeket oda ugyis lattod es keresheted volna nyilvanosan egybol ott is ha o nem keres
2016. febr. 26. 21:55
5/9 A kérdező kommentje:
Kettes: nyilván nem szerelmes, és nyilván olyan vagyok, mint a többi, de ha szimpi voltam neki, és láthatóan ő is nekem, akkor miért ne kereshetne meg? Szerintem ez így okés, ha valaki bejön, pláne ha én is neki, akkor csak van esély és írok neki. De ha neked ez jött le a szövegből, amit írtál, akkor oké, elfogadom :)
2016. febr. 26. 22:01
6/9 A kérdező kommentje:
Egyes: köszi! :)
Hármas: nem tudom, lehet. :/ de akkor legalább találnám meg én őt, és akkor már lenne egy kis önbizalma :/
Négyes: az se biztos, hogy ha felvesznek, abba a suliba akarok menni, de majd meglátjuk :)
2016. febr. 26. 22:14
7/9 anonim válasza:
Mert nem kötelező téged keresnie....te is csak egy voltál a sok közül.
Egyébként hihetetlen, hogy még ilyen eseményeken is csak ilyeneken jár egyesek esze..neked 14 évesen főleg nem mindegy..
2016. febr. 26. 22:21
8/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz a bunkó válaszolókkal. Egyébként lehet csak barátságosnak talált. Én pl jártam úgy csajjal, hogy mosolygott rám mint az olajostészta, aztán mikor megkerestem, jah hát csak jókedve volt. :D OKÉ!
2016. febr. 26. 22:25
9/9 A kérdező kommentje:
Hetes: oké, de ha szimpi volt valaki, akkor mi a baj azzal, hogy keresem, esetleg tetszene/jól esne, ha ő keresne engem?
Nyolcas: nem igazán hatnak meg, elfogadom, oké, jól van :) nekem is jó kedvem volt, ki tudja, lehet rá is rájött a vigyorgás, de remélem azért megtalál vagy valami :D de ha nem, akkor meg ez van :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!