Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy létezhet, az internetes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy létezhet, az internetes szerelem? Hogy érezhet ilyet valaki interneten keresztül?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán létezik.

2016. febr. 26. 14:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mert szerintem ahoz legalább egy találkozásra szükség van, hogy valamennyire megismerd. Itt írják hogy így szeretem, úgy szeretem..., aztán ha találkoznátok akkor meg csalódnátok „Jaj hát én nem is így képzeltelek el." stb. Igaz kettes, meg a négyes volt még ha jól emlékszem.(?) Ja meg azért minimum skype beszélgetés kell hozzá hamár találkozás nem lehet. Had kérdezzem meg, skype volt már? Ha nem akkor miről beszélünk? Azt sem tudod hogy ki de szereted? Akkor nem is tudod hogy kit szeretsz? Az kemény..
2016. febr. 28. 13:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja, még a hármas volt, aki nagyon „szerelmes". Miről beszélsz? Nem is találkoztatok..
2016. febr. 28. 13:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Letezik:) velem is ez tortent..es 2 evig voltunk egyutt. Talalkoztunk is, de nem olyan surun mert nem volt ra lehetosegunk nagyon. Aztan 2 ev utan megegyeztunk, hogy inkabb hagyjuk az egeszet, es talaljunk valaki olyat akk kozel lakik hozzank. Szoval letezni letezhet, de a tavolsag mindig megoli a kapcsolatot egy ido utan:)
2016. márc. 1. 06:30
 14/18 kicsike18 válasza:
100%
Én azt mondom hogy csak olyan van hogy lelkitárs mert vele mindent meg mersz beszélni de csak amiat mert tudod hogy soha nem fogtok találkozni! Ez csak egy netes lelkitársnak hivják!
2016. márc. 1. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Attól, hogy nem találkoztunk még szerethetem őt.

Te nem tudod mit érzek, szóval inkább ne mondj semmit!

2016. márc. 1. 15:08
 16/18 A kérdező kommentje:

?

Azt te honnan tudod, hogy én tudom-e, amit te tudsz, hogy tudod?

Én mindent tudok!

2016. márc. 1. 21:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Felpontoztalak, most 100%-on vagy! Örülsz?
2016. márc. 1. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező,látszik,hogy picit csúszik nálad az ékszíj...
2016. márc. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!