Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is akadna ezen? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is akadna ezen? Többi lent.

Figyelt kérdés
Barátnőmnél 7 hónappal vagyok idősebb(14 éves még),neki a pasija elmúlt 18,és lassan 1 éve járnak(1-szer taliztak)és a szülei engedik,hogy járjanak. Én már 15 vagyok,barátom még 14,pár napja jöttünk össze,ezt nem is tudja anya,szülőm egyetlen egy kapcsolatomról tudott,azt sem engedte,a többi kapcsolat titokban volt(titkos talik stb😄😄),azt mondja,hogy fiatal vagyok a szerelemhez stb. De nem értem, hogy miért nem engedi,hogy legyem valakim? Miért félt ennyire? -.- Hogy mondjam el anyának,hogy van valakim,és találkoznánk?

2016. febr. 25. 17:09
 1/2 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés: Más is kiakadna ezen? Többi lent.

😄😄😄

2016. febr. 25. 17:10
 2/2 anonim ***** válasza:

1x tali az nem kapcsolat, hiába mondják.

Van testvéred?

Azért félt, mert szeret, és neki te mindig a kislánya maradsz. Nem akarja, hogy felnőj (ezzel majdnem az összes szülő így van) nem akarja, hogy bajod essen. Ez a természetes anyai ösztön...

2016. febr. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!