Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány mit tegyek?
jó ez itt...
először is nyugi!
Míg kiírtad nem történik semmi...
Jogsi, Kondi király. Kellene még pár ambiciózus cél, lássa rajtad, hogy tudod mit akarsz az élettől (és ne az legyen, hogy 42 évesen anyudéknál laksz és Xbox partikat akarsz rendezni a haveroknak)
ha van közös ismerős mutasson be...
ha nagydumás vagy, akkor szimplán menj oda egyszer ha látod, és kérdezz valami ilyesmit:
Belém tudnál szeretni első látásra, vagy el kell sétáljak még párszor előtted?
ha intelligensebb beszélgetést akarsz kezdeni akkor ne diszkóban menj oda, halálra leszel ítélve. Keres valami olyan helyet ahol megteremtheted a saját kényelmes közegedet a kommunikációhoz.
Ja és amit a csaj nem tudhat meg: szerezz róla infót! milyen kaját szeret, milyen zenét szeret, mivel foglalkozik etc... hogy föl tudj készülni valami flörtmódszerrel, hogy ezeket a saját hasznodra fordítsd.
Szóval ne parázz, és vágj bele. (ja és ne fagyj majd le előtte, az ciki lenne)
köszönöm szépen
Beszédes vagyok, nem vagyok az a típus aki csak nézz és ennyi, meg tudtam pár dolgok róla, nem tudom hogy hol találkozak velle, nem tudom hova szokot járni, csak ezt az egyet kéne meg tudni, akkor már jó lennék, régen gépeztem, már nem annyira érdekel.
okés, akkor bocsánatot kérek!
Remélem azóta megtaláltad :)
Ha nem, akkor a legjobb tippem a facebook, és egy megbízható barátod járjon utána...
Mi azt szoktuk csinálni, hogy ha a haveromnak tetszik egy csaj, akkor a ciki utánakérdezősködést én szoktam csinálni, mintha meglepetés lenne neki, és nem is tudna róla. Így nekem sem ciki, és neki sem, mert "nem is tudott róla"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!