Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Nagyon vekony lany...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nagyon vekony lany vagyok, nalatok ez hatrany vagy elony?

Figyelt kérdés
Bocsi az ekezet nelkuli irasert. 15/L.

2016. febr. 23. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem csak a vékony jön be, egyértelműen előny :)

A #8 által linkelt is tetszik.

2016. febr. 24. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Csakis előny :)
2016. febr. 24. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a vékonyabb lányok jönnek be mondjuk én is vékony vagyok kissé. De szerintem nem hátrány de ha nagyon sovány vagy az se hátrány mert arra is nagyon szépen lehet építkezni egy kis edzéssel
2019. febr. 27. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem például bejönnek a vékony lányok de akik teltebbek azok is szóval legfőképpen igazából nem is a test számít blablabla... DE!! A test igen is számít! Csak nem mindegy a belsőd milyen a testedhez képest. Szóval nem kell aggódni ha TE nyitsz a srác felé akkor easy lesz. Csak előbb tudd meg hogy mennyire jönnek neki be a lányok lol
2019. júl. 30. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!