Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm barátja szerelmes belém, mit csináljak?
ahogy a mai fiatalokat ismerem, a srác ezt facebookon vallotta be neked.
fotózd le a beszélgetést és küldd el a barátnődnek.
de ha élőben mondta, akkor mondd el a barátnődnek négyszemközt. hogyha nem akarja elhinni, akkor bizonyítsd be: mondd meg a srácnak,hogy benne vagy. mire ő szakít a barátnőddel.. így be tudod bizonyítani,hogy tényleg egy patkány.
utána meg mondd meg a srácnak, hogy csak vicceltél, nem jönnél össze vele. de addigra már 2 szék közül a földre esett...
3# vagyok
nekem is 2 éve van párom. bár valószínűleg nem a ti korosztályotok vagyok. de én is szeretném tudni fordított esetben,hogyha a barátom csinálná ezt.
úgyhogy hajrá, mondd el neki!! lehet rövid távon utálni fog miatta, de idővel meg fogja köszönni, hogy őszinte voltál+ nem kell tovább emellett a pasi mellett lennie.. gondolom nem az első eset hogy a pasi csapja másoknak is a szelet:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!