Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen bele vagyok habarodva az egyik osztálytársamba (8. os vagyok egyebkent) es nem hinnem hogy o viszont szeret, azt csak mi mutatta volna. Szoval ez nagyon faj nekem hogy viszonzatlan ez a szerelem esetleg?
8.-os az.az kb 14-15 éves lehetsz. Azt se tudod mi a szerelem szal ne foglalkozz ezzel Ha idősebb lennél még megérteném...
21/F
Miért ne tudhatná? Én is voltam reménytelenül szerelmes annyi idősen mint ő. Már a húszas éveimbe járok, de tisztán emlékszek.
Kérdezd meg, maximum kapsz egy nemet akkor tudod hogy kár bármiféle gőzért.
Kedves első válaszoló! Az a kedvenc pillanatom, amikor valaki "idősebb", nálam több évet élt ember megmondja a tutit, hogy ő ilyen korban ilyeneket nem gondolt, nem csinált, nem érzett, és kiderül hogy nagyonis igen. Ugyanis valóban lehet panaszkodni, hogy ilyen fiatalon mit akar valaki, de ha több előző generáció ugyan azt tette/gondolta/érezte, akkor azért legalább egy olyan finom kis dolgot ismerne be valaki, hogy voltak érzései fiatalkorában is, és lehet hogy nem ugyanúgy gondolkodott, de voltak ugyanolyan érzései. (Off vége)
A kérdésre válaszolva kedves kérdező, szerintem várj egy kicsit az érzéseid kitálalásával, még mielőtt felvázolnád előtte a szituációt, kezdj el vele gyakrabban beszélgetni, keresd a társaságát, ezáltal ha szimpatikus vagy neki, közelebb kerülhetsz hozzá. Ezután ha elárulod neki a dolgok állását, nagyobb eséllyel mond igent, mert lehet hogy az az idő kellett neki az érzései felismeréséhez (vagy esetleges kialakulásához).
14/L
Szerintem mi igazán tudunk szeelmesek lenni, és bántó ha azt hiszik, hogy nem!Egyébként mutatsd ki neki, hogy tetszik de ne feltűnően és ha észrevesz kezdj el szóbaelegyedni vele.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!