Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen bele vagyok habarodva...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen bele vagyok habarodva az egyik osztálytársamba (8. os vagyok egyebkent) es nem hinnem hogy o viszont szeret, azt csak mi mutatta volna. Szoval ez nagyon faj nekem hogy viszonzatlan ez a szerelem esetleg?

Figyelt kérdés
Mi a teendő? Kerdezzek ra? Haggyam ezt a dolgot? Mit tegyek?

2016. febr. 21. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

8.-os az.az kb 14-15 éves lehetsz. Azt se tudod mi a szerelem szal ne foglalkozz ezzel Ha idősebb lennél még megérteném...

21/F

2016. febr. 21. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Miért ne tudhatná? Én is voltam reménytelenül szerelmes annyi idősen mint ő. Már a húszas éveimbe járok, de tisztán emlékszek.

Kérdezd meg, maximum kapsz egy nemet akkor tudod hogy kár bármiféle gőzért.

2016. febr. 21. 20:57
 3/8 NeymarjrLau ***** válasza:
66%
Én is ennyi idős vagyok és igen is képes vagyok szeretni, szerelmes lennk bármilyen hihetetlen mi is érző emberek vagyunk. Mellesleg én megpróbálnám, ha nemet is mond úgy is valószínűleg jövőre más helyre kerültök még ezt a fél évet kell kibírnod így. De nem ez a lényeg hanem hogy próbálj meg közeledni felé:)
2016. febr. 21. 21:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat (egyebkent meg jöhetnek) megpróbálok közeledni. Egyebkent mar hogy a fenébe ne tudnék szerlemes lenni igazan ?!:D
2016. febr. 21. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Kedves első válaszoló! Az a kedvenc pillanatom, amikor valaki "idősebb", nálam több évet élt ember megmondja a tutit, hogy ő ilyen korban ilyeneket nem gondolt, nem csinált, nem érzett, és kiderül hogy nagyonis igen. Ugyanis valóban lehet panaszkodni, hogy ilyen fiatalon mit akar valaki, de ha több előző generáció ugyan azt tette/gondolta/érezte, akkor azért legalább egy olyan finom kis dolgot ismerne be valaki, hogy voltak érzései fiatalkorában is, és lehet hogy nem ugyanúgy gondolkodott, de voltak ugyanolyan érzései. (Off vége)

A kérdésre válaszolva kedves kérdező, szerintem várj egy kicsit az érzéseid kitálalásával, még mielőtt felvázolnád előtte a szituációt, kezdj el vele gyakrabban beszélgetni, keresd a társaságát, ezáltal ha szimpatikus vagy neki, közelebb kerülhetsz hozzá. Ezután ha elárulod neki a dolgok állását, nagyobb eséllyel mond igent, mert lehet hogy az az idő kellett neki az érzései felismeréséhez (vagy esetleges kialakulásához).

2016. febr. 21. 21:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt(es a helyzetem megértését) :)
2016. febr. 21. 21:23
 7/8 Anne_shirley válasza:
Velem sajnos csomoszor mar megtörtent, h total bele voltam esve valakibe (osztalytarsba meg masba is), de aztan közeledtem fele, es minel többet lattam, annal jobban rajöttem, h vagy egyaltalan nem kedvel, vagy egyszerüen nem passzolunk egymashoz, vagy aztan igazabol egy eleg szemet alak. Nem tudom h te h vagy ezzel, biztos jol ismered a csajt ha osztalytarsad, de szerintem elötte tenyleg probald meg megismerni, aztan ha nem jön be, legy öszinte magadhoz es valld be h megsem ö az, igy legalabb csomo idöt megsporolsz ;) Velem mindig az volt a baj h egy idealba voltam beleesve, es mikor rajöttem h az illetö nem is olyan amilyennek kepzeltem, akkor duplan összetört a szivem.
2016. febr. 22. 18:07
 8/8 anonim válasza:

14/L

Szerintem mi igazán tudunk szeelmesek lenni, és bántó ha azt hiszik, hogy nem!Egyébként mutatsd ki neki, hogy tetszik de ne feltűnően és ha észrevesz kezdj el szóbaelegyedni vele.

Sok sikert!

2016. febr. 22. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!