Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mivel töltitek a péntek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mivel töltitek a péntek estéteket, hétvégéket?

Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok
2016. febr. 21. 19:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Baratokkal elmegyek valahova, pihenek, edzek, filmezek, zenethallgatok kb ilyesmik 😅 15L
2016. febr. 21. 19:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Unatkozom.
2016. febr. 21. 19:53
 13/20 anonim ***** válasza:

ha suli volt egész héten, akkor a testem jelez és kidőlök már kb nyolckor

néha kimegyek az éjszakába, néha álmodozom erről+arról

17L

2016. febr. 21. 20:04
 14/20 anonim ***** válasza:

kockulok,chatelek haverommal, zenét hallgatok, filmet vagy sorozatot nézek.

16/F

2016. febr. 21. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Edzés,barátokkal tali (mozi,séta,stb),filmezés,néha sütök sütit,de tanulni nem szoktam :D

15/L

2016. febr. 21. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Változó.Van,hogy egész este otthon vagyok egyedül akkor általában kockulok vagy megnézek egy két filmet.

De ezen a hétvégén egy újonnan nyílt cukrászdát próbáltunk ki a barátnőmmel majd elmentünk egy kicsit sétálni utána pedig az estét nálunk töltöttük.

Vagy néha haverokkal,barátokkal elmegyünk egy kicsit kruzolgatni majd valami parkolóban beszélgetünk,hülyéskedünk.

Szóval elég változó.

18F

2016. febr. 21. 20:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ja ez még az elöző válaszhoz: Szórakozóhelyekre,diszkókba utálok járni :D
2016. febr. 21. 20:51
 18/20 anonim válasza:
Iszogatok, míg szebb nem lesz a világ, másnap meg (ha jobb program nincs) sorozatot, filmet nézek 20/F
2016. febr. 21. 21:16
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat :D
2016. febr. 21. 21:35
 20/20 anonim válasza:

Pénteken a társasággal kocsmába járunk vagy filmezek a barátnőimmel. De az is előfordul, hogy korán kidőlök és végigalszom az éjszakát.

Szombaton nagyon ritkán vagyok otthon. Általában diszkóba, kocsmába vagy házibuliba megyek szintén a társasággal.

Vasárnap pedig csak és kizárólag a barátommal vagyok. Vagy ő jön, vagy én megyek. Ez a mi napunk és ilyenkor más szóba se jöhet :D 16/L

2016. febr. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!