Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc női illetve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a kedvenc női illetve férfi nevetek, és mi az amit utáltok? Mondjuk top3.

Figyelt kérdés

Nekem:

Lány: Hanna,Hajnalka,Regina amit utálok: Katalin,Anna,Sára

Fiú: Roland,Attila,Zsolt amit utálok: Flórián,Máté,Donát

2016. febr. 21. 10:14
1 2
 11/11 anonim válasza:

Lány: Anna, Emma, Lívia, Dóra

Fiú, Róbert, Péter (Előbbit egyenesen imádom, utóbbi tetszik, de nem biztos, hogy adnám a gyerekemnek. A fiúnevekkel bajban vagyok!)

Ami nem annyira tetszik

Lány: Villő (nem rossz, csak nem tudtam róla eldönteni, mikor először hallottam, fiúnév vagy lánynév), Fruzsina, Mónika, Lídia (nem lenne rossz, csak van egy nagyon rossz emlékem róla) Erzsébet (ez sem azért, mert "öreges", mert nem az, csak ismerek pár Erzsébetet, akik nem a kedvességről híresek)

Fiú: József (Józsiként nagyon nem tetszik!), István (Istiként, Pityuként vagy Pistiként tetszik)

2016. aug. 27. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!