Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ez hátrány?
Szóval nagyon fiús lány vagyok. Egész nap pulcsikban járkálok. Magassarkú cipőm /szoknyám egyáltalán nincs. Utálok vásárolni is. Inkább netről rendelek egy pulcsit.
Emellett sokat "kockulok"(gta 5,nfs,Cs:1.6stb )
Ez nagy hátrány? 15 /lány
Dehogy. Ez azért nem olyan nagyon vészes, hogy nincs magassarkúd vagy szoknyád :D Ugyan :D És kockulj csak, a gamer lányokat mindenhol szeretik :D
És kezdj el GO-zni és prima!
En is ilyen voltam/vagyok, de kb ket eve mikor osszejottem az elso baratommal ez erosen megvaltozott, elkezdtem nyitni a noies dolgok fele es tenyleg lehet a kettot otvozni, szoval, szerintem nem akkor hatrany de kicsit lehet valtoztathatsz rajta. En azota is nyomom a hulye kis jatekaimat Mortal Kombat, Lol es tarsai es ezeket mellett most meg programozonak tanulok tovabb, es voltak barataim az evek soran, szoval nem hatrany szerintem, de probalj nyitni egy kicsit a lanyos dolgok fele.
18/leanyzo
A túlzott kockulás, az nagyon negatív tud lenni.
"Az MSN pittyegett, de aztán az áram,
Elment, és magam egyedül találtam,
Elhúzta a függönyt az Éjszaka Gyermeke,
És megértette, hogy máshogy is lehetne."
A magassarkú cipő (-től egyáltalán nem látok jobbnak egy hölgyet sem, semmilyen szempontból, inkább butuska libuskának), az egyszerűen baromság, egy egészségtelen szörnyűség, életellenes csinálmány, amit bár ki se találtak volna. Miért kell egy nőnek, magasabbnak látszódnia, mint ami? Miért kell a jellemzően magasabb férfiakkal versenyezni, ebben is? Beteg-romlott elv húzódik ez mögött. Egy hölgy, viszont ne csak ne akarjon férfi(as) lenni, hanem ne is váljon túlzottan azzá! Azért pár db szoknyája, igazán lehetne, lányos álmaim nőjének. :) Meg pár egyberuha, vagy valami... De a lényeg, a belső! A nőiesség, és ennek minden csodálatos része, belülről fakad. És legyen helyén az eszed, és a szíved. ;) Ha utálsz vásárolni, az nagyon pozitív. A férfiak többsége is így van ezzel. https://www.youtube.com/watch?v=zMldVlyEcuA, https://www.youtube.com/watch?v=A0Ju9bkjTCs
Szerintem ne másnak akarj megfelelni. Ha majd megtalál a szerelem ugyis megváltoztat. Ha lesz valakid akkor ugy lesz teljes a kapcsolat, hogy elfogad annak ami vagy.
Bar a szoknyát szemely szerint sajnalom, de a magassarkú ellenesseggel nincs semmi baj. Hogy kockulsz az meg a te döntésed. Neked ez a hobbid, nincs joga senkinek belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!