Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 15/L
Figyelt kérdés
Sziasztok,a lényeg az hogy már elsős korom óta ugyanabba az iskolába járok,szinte minden szuper ott,mármint a tanárok jók,közel van stb. Viszont már úgy érzem túl régóta vagyok egy helyben és ahhoz a társasághoz képest,ami ott van én túl "extrém" vagyok(katolikus).A gond az hogy amilyen másik suli az tanulmányilag jóval alatta van,de szerintem a társaság jobb lenne....de a jővőm nem akarom elrontani,viszont egy helyben maradni is nehéz,mert lelkileg kikészít és félek,hogy rossz irányba haladok,ami jelenleg még nem befolyásol semmit,viszont később fog...
Ja,és bocsi,hogy ebbe a témába tettem,csak itt válaszolnak a kérdésekre a leggyorsabban.
2016. febr. 20. 03:08
2/4 anonim válasza:
Válts, biztos vannak még jó sulik a közelben
3/4 anonim válasza:
Erdemes lehet nem csak a kozeli sulikba gondolkodni egyebkent sztm egyetlen olyan sulit se fogsz talalni ahol a tarsasaggal ne mennetek el inni 15-16 evesen. Na szoval erted....nem erdemes emiatt csak a katolikus sulikat hajszolni mert a kozossegbe ugy is lesznek olyanok akik az egesz tarsasagot szepen beleviszik. En is ilyen vagyok aki a tarsasagot viszi az elejen meg csak 2en voltunk igy bulizni most meg mar olyan lanyok is velunk tartanak akik az elejen total letagadtak az alkoholt. Ne ilyenek miatt valassz sulit hanem a tanulmanyok miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :),valószínűleg váltani fogok!
2016. febr. 20. 11:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!