Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi alapján döntitek el,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi alapján döntitek el, hogy egy lány vonzó-e?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságokat is és kort is légyszi.:)
2016. febr. 19. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki vonzó-e, egyértelműen csak külső tulajdonságoktól függ és akkor vonzó egy lány ha jó ránézni:D Nem tudatosan döntjük el, úgyhogy nem lehet konkrétumokat írni:)
2016. febr. 19. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
hát inkább azt mondanám először csakis a külső vonz egy srácot ahogy engem is legyen ápolt és visszafogott stílusa nekem az jön be ha szőke vagy vörös akkor mégjobban vonz engem :D de hiába lehet álmaim nője kinézetre ha belsőre meg taszit nem tudok egy hétnél többet megmaradni mellette mert annyira nehezemre esik beszélni vele hogy az nem igaz
2016. febr. 19. 20:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, remélem nem baj, hogy válaszolok.

-arca, mosolya

-tekintete, szeme

-alkata, öltözködése (bár az öltözködése nem eldöntő, inkább csak a személyiségére utaló jelek, de azért legyen tiszta)

-kisugárázása

2016. febr. 19. 22:39
 4/11 Stark2000 ***** válasza:
Ez csak külsőtől függ. Amúgy meg passz.. ránézek, és csak érzem, hogy vonzó. Nekem rengeteg fajta lány bejön, igazából nem is egyenként nézem meg, hogy teszem fel.. fenék, cici, stb. Én összképet nézek.. csak egy külső tulajdongás nem fog meg.
2016. febr. 20. 00:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Külsőre? Nem tudom, nincs ideálom, nem csak egy bizonyos "típusú" lányt találok vonzónak.....

Belsőleg meg.......az a "baj", hogy túl nagyok az elvárásaim..legalábbis a mai lányok nagy részét tekintve, ezek már nagynak számítanak. Ezért találok olyan nehezen párt....

21/F

2016. febr. 20. 12:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Végre, valaki aki szerint nem csal külső alapján lehet valaki vonzó.:)
2016. febr. 20. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:

"Végre, valaki aki szerint nem csal külső alapján lehet valaki vonzó.:)"

A vonzalom pont a testi vágyakról szól, amely nem a belsőnktől függ, bármennyire is nehéz kimondani. A külső borzasztó kevés szerelemhez, de a belső is, ha testileg nem vonzódunk valakihez (azt hívják barátságnak, ami nagyon fontos az ember életében, de nem szerelem). A szerelem a lélek és test vonzalma, a kettő nem lehet meg egymás nélkül.

A férfiaknak először testileg kell szeretni egy nőt, hogy érzelmileg is tudják, a nőknek pedig először érzelmileg kell megszeretni egy férfit, hogy testileg is kialakuljon a szeretet, amiből pedig a szerelem.

Egyébként ha nem érzed magad szép lánynak, hidd el a kisugárás és az ápoltság rengetetget számít, ami nem függ genetikai adottságtól.

Van egy idézet Coco Chanel-től "Nincs ronda nő -csak lusta!" és ez szerintem nagyon igaz. Ha figyelsz arra mit veszel fel és, hogy mit és mennyit eszek nőisebbnek és magabiztosabbnak érzed magad, ha szépen kifésülőd a hajad vagy rózsaillatú szappannal megfürödsz nem csak a testednek hanem a lelkednek is jó érzés.

2016. febr. 20. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Részben egyet értek veled,de te mindenki nevében beszélsz....

Ugyanis a vonzalom legalább annyira függ a belsőtől, mint a külsőtől...Nekem pl. egy kapcsolathoz édes kevés az, ha egy lány külsőleg vonz...

És egy nőt/Lányt soha nem testileg fogok először megszeretni! Egy külsőt nem fogok tudni megszeretni, max vonzani fog. De naponta legalább 20 lányra megmondom, hogy vonzó,de semmi jelentősége nincs...

2016. febr. 20. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha arra kíváncsi a kérdező, hogy hogyan lehet vonzó, akkor ne keverd bele a szerelmet, a belsőt, meg hasonlókat, mert az teljesen más kérdés. A vonzalom az a külsőtől függő dolog és épp abba a napi 20 lányba akar beletartozni akikre azt mondod, hogy vonzó.
2016. febr. 20. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:

#9: De én most nem a kérdezőnek válaszoltam, szóval tök mindegy.....

"A vonzalom az a külsőtől függő"

Értem, mit akarsz mondani, de NEM CSAK ettől függ! Ne általánosíts, mert ez a mondatod rám pl. egyáltalán nem igaz....

Hol láttad, hogy a kérdező arra kíváncsi, hogyan lehet vonzó? Miért ne keverjem bele a belsőt? Ő maga írta a kérdésbe,hogy érdekli ...És erre általánosságban amúgy sem lehet válaszolni, mivel nagyjából mindenkinek más a vonzó.

2016. febr. 20. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!