Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi alapján döntitek el, hogy egy lány vonzó-e?
Lány vagyok, remélem nem baj, hogy válaszolok.
-arca, mosolya
-tekintete, szeme
-alkata, öltözködése (bár az öltözködése nem eldöntő, inkább csak a személyiségére utaló jelek, de azért legyen tiszta)
-kisugárázása
Külsőre? Nem tudom, nincs ideálom, nem csak egy bizonyos "típusú" lányt találok vonzónak.....
Belsőleg meg.......az a "baj", hogy túl nagyok az elvárásaim..legalábbis a mai lányok nagy részét tekintve, ezek már nagynak számítanak. Ezért találok olyan nehezen párt....
21/F
"Végre, valaki aki szerint nem csal külső alapján lehet valaki vonzó.:)"
A vonzalom pont a testi vágyakról szól, amely nem a belsőnktől függ, bármennyire is nehéz kimondani. A külső borzasztó kevés szerelemhez, de a belső is, ha testileg nem vonzódunk valakihez (azt hívják barátságnak, ami nagyon fontos az ember életében, de nem szerelem). A szerelem a lélek és test vonzalma, a kettő nem lehet meg egymás nélkül.
A férfiaknak először testileg kell szeretni egy nőt, hogy érzelmileg is tudják, a nőknek pedig először érzelmileg kell megszeretni egy férfit, hogy testileg is kialakuljon a szeretet, amiből pedig a szerelem.
Egyébként ha nem érzed magad szép lánynak, hidd el a kisugárás és az ápoltság rengetetget számít, ami nem függ genetikai adottságtól.
Van egy idézet Coco Chanel-től "Nincs ronda nő -csak lusta!" és ez szerintem nagyon igaz. Ha figyelsz arra mit veszel fel és, hogy mit és mennyit eszek nőisebbnek és magabiztosabbnak érzed magad, ha szépen kifésülőd a hajad vagy rózsaillatú szappannal megfürödsz nem csak a testednek hanem a lelkednek is jó érzés.
Részben egyet értek veled,de te mindenki nevében beszélsz....
Ugyanis a vonzalom legalább annyira függ a belsőtől, mint a külsőtől...Nekem pl. egy kapcsolathoz édes kevés az, ha egy lány külsőleg vonz...
És egy nőt/Lányt soha nem testileg fogok először megszeretni! Egy külsőt nem fogok tudni megszeretni, max vonzani fog. De naponta legalább 20 lányra megmondom, hogy vonzó,de semmi jelentősége nincs...
#9: De én most nem a kérdezőnek válaszoltam, szóval tök mindegy.....
"A vonzalom az a külsőtől függő"
Értem, mit akarsz mondani, de NEM CSAK ettől függ! Ne általánosíts, mert ez a mondatod rám pl. egyáltalán nem igaz....
Hol láttad, hogy a kérdező arra kíváncsi, hogyan lehet vonzó? Miért ne keverjem bele a belsőt? Ő maga írta a kérdésbe,hogy érdekli ...És erre általánosságban amúgy sem lehet válaszolni, mivel nagyjából mindenkinek más a vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!