Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik ha egy?
Fiú zavarba jön ha veletek beszél.
Ha nem páva.
Ha imádja a küzdő sportotkat,de csak csinálni.
16/f
Korombéli lányokra gondoltam de bárki írhat...
Nagyon aranyosak a félénk srácok. De nem nagyon írtál magadról semmit. Ezekből igen.
16/l
Ugy ertettem hogy én magam kuzdo sportozom de tvn vagy ilyrsmin nezni egyaltalan nem jo.
Kulso barna haj es szem nem tudom h jol nezek-e ki nem is fontos de mar szolitott le lany hogy ismerkedne szoval nem vagyok csunya sem...
Gondoltam meg irok 173 cm magas vagyok. Kb minden tipusu lany tetszik nekem, de hozzajuk szolniar nehez pedig nagyon romantikus nyalas gondolataim vannak...
Az osztalyomban senki nem utal es viccesnek tartanak de még nem volt barátnöm az utobbi jó vagy rossz a lanyoknak tetszik az abszolut tapasztalatlan fiúk?
Villogj a kockáiddal és a lányok felét már megnyerted. Most teljesen komolyan. És inkabb a "jó" lányoknak jön ez be.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!