Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit már több éve ismerek..

Körülbelül fél éve beléptünk egy "barátság extrákkal" kapcsolatba... amikor elmentünk a barátainkal is szórakozni..akkor is csókolóztunk, kézen fogva sétáltunk,ölelkeztünk

ő egy ideje már nagyon szerelmes belém és én mindig leráztam

De kezdem úgy érezni ,hogy szeretem

de ő egy elég törékeny fiú..így nemtudom mit tegyek

Inkább ne is beszélgessek vele erről az egészről és menjen minden tovább úgy ,ahogy eddid?

Vagy pedig vágjunk bele ebbe a kapcsolatba? Csak félek ,hogy megbántom mert annyira még nem szeretem és mi lesz ha nem is fogom megszeretni?

Az egyik legjobb barátomnak nem akarok fájdalmat okozni..

17/L

2016. febr. 16. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Te minden haveroddal lefekszel?
2016. febr. 16. 23:24
 2/5 anonim válasza:
Vàrd míg biztosabb leszel az érzéseidben. Addig viszont ne nagyon adj annyira reményeket neki.
2016. febr. 16. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Legyel nyitottab dolgokra kapcsolat frjldese erdekeben de egyben ne komolyan tedd, kevesebb fajdalom okozasart amig igazan szeretni fogod.
2016. febr. 17. 00:02
 4/5 MrCage válasza:
Nem tudom de szerintem ez egy "matt helyzet". Ahogy jelenleg látom 2 választási lehetőség van. 1 nem mondasz semmit vagy utalsz neki... de ha azt mondtad hogy szerelmes beléd akkor valószínűleg az az érzés jobban "gyötri" hogy nem vagytok együtt vagy hasonlók... 2 elmondod neki hogy valamilyen szinten vonzódsz hozzá de azért tedd hozzá hogy még vannak kétségeid de megpróbálnád ezt a dolgot (már ha így gondolod).... és ha sajnos mégsem vagytok egymásnak valók akkor sajnos azt kell mondanom hogy nagy valószínűséggel ugyanaz lesz a végeredmény mint az első variánsnál.... tehát a hiány és az elkeseredettség.... viszont ha a 2. lehetőség mellett döntesz nagyobb valószínűséggel jöttök ki jól a helyzetből. Ha esetleg bármi kérdésed lenne még ezzel kapcsoltban nyugodtan tedd fel és ha tudok segítek.
2016. febr. 17. 21:55
 5/5 A kérdező kommentje:

1. Sajnálom de nem :) még szűz vagyok és még az is leszek :)

A többieknek pedig köszönöm a válszokat ^^ főleg az utolsónak :)

Nagyon félek ettől az egésztől mert nem akarom megbántani :/

De majd igyekszek úgy alakítani a dolgokat ,hogy jó legyen ^^

2016. febr. 19. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!