Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Lányok, akik mertek lépni! Hogyan? Miként? Hogy sült el? Milyen volt a srác reakciója?

Fiúk, ti hogy reagálnátok, ha a lány vetné föl a randi ötletét? :) Köszi előre is

2016. febr. 16. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de nálam lépett egy lány.

Eléggé meglepett, nem gondoltam volna hogy tetszem neki :D. Ez egy szórakozóhelyen történt am, csak random odajött hozzám, és beszélgetést kezdeményezett. Utána meghívtam pár italra, számot cseréltünk, meg facen bejelöltük egymást stb. Másnap felhívtam hogy szeretne e valamit csinálni, és azóta járunk :D

Szóval ne félj! Nincs veszteni valód!

(Igazából amikor odajött nem is láttam előtte, gondolom messzebbről figyelt)

2016. febr. 16. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik :D sokáig nektek :)
2016. febr. 16. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és én kezdeményeztem... Az én tettem konkrétan annyi volt hogy megállítottam és annyit mondtam hogy ,, Bocsi hogy feltartalak csak el akartam mondani... Hogy tetszel" aztán ezt megbeszéltük és lassan egy éve együtt vagyunk.😊 Szóval hajrá! Szurkolok.
2016. febr. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!