Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú aki játszik valamilyen metinen? Ez befolyásol valamit a szerelmi életében?
Elég nehéz elhinni, hogy van ilyen lány, szóval előbb gondolnám ezt kamu kérdésnek.
A kérdést meg nem igazán értem, szerintem nem sokat befolyásol a szerelmi életben, csak akkor ha egész nap kockulsz az már nem normális.
Képzeld el van ilyen lány hiszen élek, szóval ha akarsz kockulni irj rám ._.
Az hogy mennyire befolyásolja a szerelmi életet csak körítés, hogy ne töröljék a kérdést :)
nincs ilyen lány?
13 éves koromtól kezdve több mint 5 évig wowoztam. Jó barátokra leltem, akikkel most is tartom a kapcsolatot.
igaz már néhány éve abba hagytam, de nem bántam meg.
és nem hátráltatott semmibe sem.
Hát bocsi azért játszok ilyennel mert ehhez viszonylag nem kell ott ülnöm napokat hogy el3rjek valamit szóval nekem suli van, meg van a kis életem elég nekem ez az egyszerű metin is :DD
Várom a kockuló társam még mindig ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!